пароль
пам’ятати
[uk] ru

Секс і політика.


Секс і політика.
   Вже багато разів жована і пережована тема сексу в сесесері  - чи він всеж був чи його небуло, напевно надоїла вже всім та і  давно вже  несмішить  нас "совок",  з його  ідеологічними прибамбасами та замороками.
 
  І якщо з наявністтю секса в ті часи ще можно сперечатись з ортодоксальними комуністами, то от сексуальні фантазії часів совка відомі напевно всім. Пригадуєте ту саму простеньку,  і разом з тим таку цікаву розвагу тих часів у  молоді  і не тільки молоді , коли треба було читати заголовки статей в газеті - а уявляти собі статевий акт ?... (каламбурчик )
Ну ну ну, та вже не будьте такими цнотливими та не заперечуйте ( принаймі хоть собі ) що не робили цього хоть раз. Може той хто помолодше і справді непригадує такої "сексуальної розваги", тоді раджу спробувати та отримати певну "насолоду" від отриманних сексуальних фантазій, якими в молодості розважались ваші батьки, а може і дідусі з бабусями.
Порада -  використовувати треба тільки радянські газети тих часів, бо сучасні такого еффекту вже не дають.
   Ну були тоді таки часи, розваг інтелектуальних  небуло, а тільки "планы пятилеток"... Не судіть нас строго.
 
    Ну і тепер до головного.
Якого це рожна він тут стільки нагородив про секс та секс-фантазії спитаєте ви мене ?
А до того,  що коли зараз читаєш оті всі заголовки в газетах, в інтернетних носіях інфи, в  анонсах зомбоящика, то навіть не дуже сильно політ підковані обивателі зауважують, як ота пишуща братія аж зі шкіри вилазить, щоб притягнути увагу пересічного до своїх пусто-порожніж пісаній. Такий вже заголовок намагаються вигадати чи висмоктати  для своєї писанини, щоб розігрались сексуальні фантазії у пересічного на прочитання того творчого сміття. А прочитає - плюється  обдурений пересічний та отримує чергове розчарування у своїх надіях та фантазіях, вже не говорячи про втрачений марно час. А самі знаєте до чого веде розчарування та зневіра. На мій погляд так і виховують у нас отих політичних імпотентів.
 
Самий простий приклад. Заголовок -  " Вера Брежнева...Анни Лорак показали такое !..." А що власне показали ? так і хочеться спитати афтара сенсації.
 

 
p.s. Прошу вас не дуже ображатись на мене за використання такого гучного заголовку, pardon щоб привернути вашу увагу до такої дрібнички.
  Але політичних імпотентів з нас таки намагаються зліпити, і поки їм це вдається.
© Захар Беркут. [11.12.2011] | Переглядів: 2505

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook