пароль
пам’ятати
[uk] ru

А таки не ідіоти


А таки не ідіоти
І хто казав, що наша влада – ідіоти? Ідіот так з теми не зіскочить.  
 
Що за тема? Якщо у двох словах, Мустафа Наєм подав заяву до Генпрокуратури про законність дій «багатостаночників» у ВР. І відеоматеріали додав. Дістало його, мабуть. Та й не тільки його.
На щастя, ситуація в державі ще не дозволяє прокурору не реагувати на заяви. Тим більше, якщо вони продубльовані в ЗМІ.
 
І що ж прокуратура? Думаєте, порушила справу «за фактом»? Помиляєтеся. Це б ідіот так зробив. Вони ж – не ідіоти. Вони ж знають, що немає закону, який би забороняв приймати на роботу у прокуратуру колишніх залізничників. І гарненько так «перевели стрілки» на Регламентний комітет ВР. Мовляв, і хотіли б перевірити факти, та не можемо без відмашки Регламентного комітету. От як комітет дасть добро – тоді ми вже…
Відповідь Генпрокуратури написана у найкращих традиціях їхнього жанру. Всі слова і речення абсолютно культурні і коректні. Але чомусь після прочитання документу важко відійти від враження, що тебе послали на три букви.
 
А Регламентний комітет що? А в тому ж стилі. Так, знаємо, що Конституція порушується на кожному засіданні ВР. Так, згідні, що це недопустимо. Але немає закону про відповідальність депутатів за недотримання, чи порушення вимог Конституції та законів України щодо особистого голосування народним депутатом України на засіданні Верховної Ради України. І ніц зробити не можемо. Учасникам Податкового Майдану статтю про пошкодження тротуарної плитки знайшли, а тут – безсилі. Не можемо знайти статті про шахрайство. Вчинене групою осіб. За попередньою змовою. І статті про підробку документів, теж групою і за змовою теж знайти несила.
 
Більш того – у Комітету, виявляється, руки зв’язані,бо не надходили ні звернення народних депутатів, ні відповідні доручення. А депутати чомусь не хочуть самі на себе доносити. Не йдуть у Комітет з проханням надягти на них кайданки. Неправильні якісь депутати. Але – не ідіоти.
© Коваль [07.12.2011] | Переглядів: 1765

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook