пароль
пам’ятати
[uk] ru

Щеплення від ...ЧОГО ?


Щеплення від ...ЧОГО ?
  Напевно багато хто з нас помітив таку собі "непомітну" тенденцію у висвітленні в нашому медіа-зомбо просторі "неординарних" для безпеки влади подій - акцій незгоди, спротиву та непокори, акцій протесту.
 
Підприємці зібрались - а чи мають на це дозвіл ???.
Чорнобильці голодують - а чи дозволила їм влада голодувати ???
Десь хтось щось - а чи мають вони на це  дозвіл та погодження з міліцією ???... А чи раптом незаважають протестувальники решті народа відчувати покращення свого життя ???
 
  А саме. Про що мова ?
Ледь не половина любого репортажу про акцію народного протесту пов*язана з  темою " А отримали чи не отримали протестувальники дозвіл від влади на свій протест, і хто ім дозволив протестувати ? ", з обов`язковим тлумаченням та розтлумаченням   тлумача від міліції - що "неможно людям  щось організовувати та проводити, не отрмавши на то дозвіл від влади та не узгодивши це з міліцією". І робиться це розтлумачення методично та цілеспрямованно. І у мене від такого розтлумачення і виникла асоціація з щепленням. Е у населення якась "хвороба", небезпечна для "життя" влади, значить треба зробити щеплення народу, щоб в майбутньому не "хворів" народ всілякими там протестами та незгодами.
 
А тому я відчуваю, як нам методично та цілеспрямованно роблять щеплення  від "акцій протесту та незгоди".
Все що нам неподобається і ми хочемо висловити на це неподобство свій протест, то маємо ОБОВ`ЯКОВО ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ на свій протест. А той дозвіл нам має видати той, проти кого ми і збираємось протестувати. Ну як вам таке щеплення...
 
p.s.
    ВИ ЩЕ ДОСІ ВІРЕТЕ В БРЕХЛИВІ ОБІЦЯНКИ ЯНУКОВИЧІВ ? ...
 
“Я і моя команда не витрачаємо час на пустопорожні розмови та самовихваляння. Здавна звикли переконувати у своїй правоті не солодкими обіцянками, а реальними результатами” –  Віктор Янукович у своїй передвиборчій програмі “Україна для людей”.
А Мінімальна пенсія, як і мінімальна заробітна плата в Україні, недивлячись на всі "героїчні потуги влади" так і залишається стабільною з 1 січня 2010 року.
І на коня
 
"Глава КМДА г.Попов ввел в юридический отдел  своей администрации должность судьи. Как пояснил градоначальник, это сделано для улучшения обслуживания киевлян и гостей столицы. Те из них, кто захочет митинговать, протестовать, голодать не должны будут бегать по судам, теперь запрет на проведение акции они смогут получить через несколько минут после подачи заявки на ее проведение в самой администрации. Форма запрета будет стандартная. Судье необходимо будет только внести фамилии организаторов и расписаться. На эту должность приглашаются судьи Печерского суда. Этой инициативой заинтересовался мэр Донецка г.Лукьянченко.   "         © перпендикуляр
© Захар Беркут. [06.12.2011] | Переглядів: 2217

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook