пароль
пам’ятати
[uk] ru

Коротко про те що в голову несподіванно влізо.


Коротко про те що в голову несподіванно влізо.

   От все губився в догадках та роздумах - ЧОМУ ?  
 
Ну чому небуло під стінами пещерського суду прапорів ( а разом з ними і їх членів) того самого братства, свободи, всіляких інших партій, партєєк та рухів коли засудили Тимошенко ?
 
   Задава собі таке питання не раз і не два... Відповіді немав.
 
Нібито і всі  вони  декларують свою оппозиційність до влади донецького паханату, і кажуть що розуміють яка небезпека перед нами, і про об*єднання теж щебечуть все вірно.
  Але от щось реальних дій від них, тих оппозиціонерів, якось того, не проглядається, чи то  - неспостерігаємо ! Он гавномет калашніков іто "світився" як прокажений...  Чому ? Чому ? і ще раз Чому ???  Небезпека для всіх очевидна, а дій ні сном ні духом !
 
І от раптом  така мисля мене відвідала !
 
Та все вони, ті новітні і недуже оппозиціонери, роблять вірно для себе, для того, як вони сподіваються, щоб попасти в органи влади, і вже звідти продовжувати непримеренну боротьбу з владою.
 
Ідея проста, як борщ ! Моя версія, без притензій на одну і саму правильну.
 
Тимошенко засудили. Вже на виборах її небуде. А значить і її "Батьківщина" обезголовлена і слабка.  Народ за бандюків голосувати вже нехоче ( принаймі такі у них сподівання), а відповідно голосує за те, що буде їм підсунуте замість  Тимошенко.
Ось тут і потікуть рікою електоральні голоси в закрома тих розумників та хитрунів, які вже приміряють до себе титул оппозиції.
Ну і відповідно влада їм в цьому старанно допомагає та стимулює в них вироблення гену "самого-самого".
От тільки одного нерозуміють ці наші непримеренні оппозиціонери, що у влади своє бачення їх ролі і свої плани на вибори. Та і взагалі владі вже  все давно по цимбалах. Бо Тимошенко і Луценко сидять, і їх вже невипустять з буцигарні, а решта всі - для них як голодні шавки. Кінуть якусь кісточку та і на ланцюг посадять ! І це ще в кращому випадку для них !
 
© Захар Беркут. [05.12.2011] | Переглядів: 2512

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook