для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Богородиця не велить!..


Богородиця не велить!..
По милости Божией и при упорной работе коммунистов по возрождению России соборно со всем народом нашей страны можно будет отодвинуть сползание нашей Родины в пучину кризиса и беззаконий, , - говорилось в сообщении о визите Зюганова в храм Христа Спасителя на сайте КПРФ.
 
*               *               *

 

Можна, можна буде відсунути це сповзання великої Росії в пучину кризи, милий отець Звездоній... тфу ти, Біс поплутав... товариш Зюганов! Адже зело наполегливо попрацювали комуністи свого часу, адже праведні і богоугодні справи їх були...
Тож хіба пропадуть всує ці труди? Хоч по зносу того ж храму Христа Спасителя, в якому товариш Звездоній... тьху ти, - отець Зюганов мав змогу доторкнутися до поясу матінки Того, хто, відлитий майстерними ювелірами в чистому золоті мовчазно розгойдується, будучи підвішений з вивернутими руками (чи не нагадує це чимось милу кожному комуністичному серцю Луб’янку?..) на золотий же ланцюг... Висить ото на грудях товаріща Звездонія (якраз поруч його гарячкового більшовицького серця і праворуч від партквитка). Втім, у нього ж «...вместо сердца – каменный топор!..»
Моліться! Моліться, отець Зюганов! Стукайте з частотою азбуки Морзе своїм мідним лобом об паперть відродженого капіталістами храму, і нехай цей пустотілий глухий дзвін набатом підноситься в небеса, досягаючи вух Богородиці, яку ви безцеремонно і без комплексів підписали на благословення своєї кровеносної краснознамьонної ідеології!  
 
І будуть почуті молитви ваші...
 
Чи вже почуті?..
 
За Голодомори...
За ГУЛАГ...
За Катинь...
За...
За...
 
Відвернулася Богородиця від Росії, отець Зюганов!
 
Вашими молитвами...      
 
Готуйтеся відспівувати.
 
Амінь.  
© sampo [04.12.2011] | Переглядів: 2385

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook