пароль
пам’ятати
[uk] ru

Донецький і харківський суди занесли "чорнобильців" на "чорну дошку"


Донецький і харківський суди занесли
Своїми рішеннями названі суди заборонили їм висловлювати публічні протести, позбавили конституцйного права на мирні зібрання, вільне висловлювання й захист громадянської позиції.
 
По суті, судове позбавлення "чорнобильців" можливостей  організованого публічного протесту - це заборона їм боротися за свої життя. Адже з такими скороченими пільгами, як заявляють самі ліквідатори, їм не вижити. Тому вони відважилися на жест відчаю - голодування перед органами влади, відповідальними за соціальну політику.
 
Мало того, що  їх "почули" аж до смерті одного з голодувальників в Донецьку, оточили загонами "Беркуту", які в замерзаючих взимку на лавках Марїїнського парку відбирають обігрівачі та закривають біотуалети, так ще за посередництва маріонеткового правосуддя, заборонили їм, "чорнобильцям", взагалі показуватися зі своїми протестами на очі.
 
Януковичі веліли "чорнобильцям" забиратися з вулиць і йти помирати вдома. Від чого саме - залишили жертвам на вибір: чи то від продовження або наслідків голодування, чи то від браку ліків. Це вам нічого не нагадує? А мені "чомусь" згадується Голодомор. Тоді так само прирекали на загибель українських селян. Їм теж не залишали ніяких шансів. Тоді енкаведисти, чию роль з неприхованим садистським задоволенням зараз взяв на себе "Беркут", теж все відбирали. Як бачимо, традиції продовжені. Молодці, хлопці-"беркутята"... Знайшли "гідне" застосування своїй силі та іншим професійним навичкам.  
 
І в цей час в "харизматичного і мудрого" Азарова, яким його побачив вийшовший в тираж Ларрі Кінг (такий собі Вольтер Дюранті новітніх часів - це англійський журналіст, який взяв інтерв'ю у Сталіна і потім у своїх статтях заперчував Голодомор), вистачає совісті висувати протестувальникам претензії: звідки, мовляв, йому брати для них кошти, які ті просять?
 
- В кого забирати, в інших інвалідів? - цинічно запитує Микола Янович.
 
В Ахметова, ти, шкура! У Пінчука, Тарути, Ярославського, Коломойського і компанії, в тих, що за останні два роки у рази збільшили свої мільярдні статки!  У Віктора Федорича, свого, улюбленого! Лише в одному його Межигір'ї - стільки пільг, що і не снилося! У біло-блакитних ділків! У їхніх фірм та фірмочок, що безкарно вимивають з Україні мільйони!
 
Також про офшори не забудь та вертолітні майданчики сам знаєш для кого й інші статті витрат на його, урку дебіллкуватого, утримання!  А ще - про Верхову Раду, СБУ, прокуратуру та МВС! Цього має вистачити!
 
Якщо ж ні, то тоді  по маєтках держчиновників пройдися, поверхи порахуй, у гаражі позаглядай, поцікався - як вони при своїх скромних зарплатах таке добро примудрилися нажити? Нехай поділяться.
 
Та й самому з особистої кишені не гріх буде до зібраної суми додати. Не збіднієш, гад. З голоду не помреш. І від болячки якої-небудь теж дуба не вріжеш. Бо не дадуть. Насильно врятують, вилікують. Бо ж не "чорнобилець". Це їм, рятувальникам людства, приборкувачам оскаженілого реактора, в голоді й холоді здихати...
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [03.12.2011] | Переглядів: 1666

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.7/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook