пароль
пам’ятати
[uk] ru

Непопустило.


Непопустило.
   Муляло воно мені довго. Я вже і так його і сяк. Думав що якось то буде і воно попустить. Непопустило. Значить треба щось витворити, тобто свої думи викласти в буквенному варіанті
 
Постараюсь коротко, бо пам'ятаю, що коротко та зрозуміло завжди краще ніж довго та зарозуміло.
 
  Отримавши таку неоціненну свободу висловлення  своїх думок на сторінках нашого дурдому, і переживши перші миттєвості іх написання, їх оцінок, їх коментів різними людьми, з'явились оті перші думи - я пишу, люди оцінюють, обговорюють.... а коли і оцінки полізли в гору, тут у кого хочеш може дах зірвати. Всеж Дурдом, а не якійсь там фельшерський пункт, як в нашосу селі. Короче - еволюція!
 
   Тепер до того, що ж муляє.
Навіщо воно оте - витрачати свій час, тикати ті буковки, складати речення, намагатись їх наповнити змістом? Часто задаю собі таке питання і намагаюсь знайти відповідь для себе. Саме просте що підходить - якщо ти ненапишеш, то напише хтось інший, і будуть читати його писанину, а не твою ! А хто зна, що отой другий напише, якою мовою та яку думку висловить....А якщо ще врахувати, з якою наполегливісттю та впертою проффесіональністтю нас всіх хочуть оболванити та ввести в оману, то відповідь для мене особисто одна -  працюй пане сотнику на благо своєї неньки, як тобі підказує твоє сердце.
 
   Ну і тепер вже саме головне.
Може у когось і складається враження моїх "необ'єктивних" нападок на донбаських дописувачів. Але тоді необхідно поставити крапки над І та пояснити таку позицію.
Мені дуже хочеться, щоб всі ми зрозуміли одне. У тому, що у влади України опинились непорядні люди, а короче - орг.банд.формування, в цьому заслуга тільки регіона, який зветься Донбас. Пишу так не для того, щоб когось образити та принизити, а щоб частина всеж задумалась та вийшли з облуди регіональної брехні. Якраз тіі "вкинути та приписані" відсотки в Донбасі і мали визначальну "вагу" у результатах виборів. "За" і "проти" голосують у всіх регіонах, але не у всіх регіонах так нагло, зухвало фальсіфікуюь результати народного волевиявлення.
І якщо ще з самим голосуванням донбасівців ще якось можно порозумітись - " ну подобається ім "свой и дважди не судимий", бо любов всеж зла...", то от та фальсіфікація результатів їх голосування, доведення явки до 103%, і 99% одностайності вподобання - то вже з цим ніяк порозумітись НЕМОЖЛИВО. Оце і є моя вам, шановні донбасівці, головна притензія. Ніхто так і не був покараний за цей злочин, а тому підказує мені моя чуйка, що і надалі Донбас буде отим джерелом "за" для бандитів при владі.
От в тому і криється моя злість.
 
І  пишуться nen донбаськими авторами такі собі солодко-детективні , з обсмоктуванням різних версій та обнадійливі опуси...а результату від них - як пук у полі.  А писати донбасівці мають так, щоб ЇХНІ земляки в першу чергу почали розуміти  всю свою помилковість вибору та підтримки регіоналів. Нас вже агітувати не треба.
 
   І для роздумів
-  Чому донецькі чорнобильці приїхали до Києва та просять про допомогу тут ? , а не мають підтримку своїх земляків ?
   - А що ви чули  про хоть якусь  реакцію донбасу на вбивство владою їх земляка - пенсіонера ?
© Захар Беркут. [02.12.2011] | Переглядів: 2020
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook