для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Янукович чесний і прагматичний лідер.


Янукович чесний і прагматичний лідер.
Оце читаю сайтового Дончанина, та інші статті в Інтернеті, ну от як оцю:
http://www.proximainform.net/content/news/5/12587/
І розумію, що для мене як помаранчевого націоналіста, Янукович виявився САМИМ  ЧЕСНИМ  І  ПОСЛІДОВНИМ  ПОЛІТИКОМ.
Фактично він виконує ВСЕ  ТЕ  ПРО  ЩО  Я  ДУМАВ І  ЗНАВ  ЩО  ВІН  ВИКОНАЄ.
Я просто був ПЕВЕН  ЩО  ВІН  ЗРОБИТЬ  ЦЕ, саме тому і виходив у 2004 на майдан, саме тому голосував проти нього у 2010 (а оскільки проти всіх нічого не давав, адже норму про 50% плюс один голос хитросраки депутати відмінили) голосував за Тимошенко.
 
І от вже дdа роки Янукович  у керма.
Коли я бачив його гасла то я БУВ  ПЕВЕН  ЩО  ВСЕ  БУДЕ з ТОЧНІСТЮ  ДО  НАВПАКИ.
І Янукович мене не підвів!!!!!!!!!!!!!!!
 
1. Я певен був що корупція поверне Україну десь в роки 90-ті......... Так і сталось. Так не має бригад  як у 90-ті, але замість них є смотрящіє з Донецьку, і замість рядових урок аналогічні мусара. Ну яка в принципі різниця між адідасами та одностроями з написом БЕРКУТ, або просто МІЛІЦІЯ. Ну, а раніше на спинах було просто АДІДАС, або НАЙК, або ще щось аналогічне.
Парні ж ті самі і по габаритам і по совісті і навіть по мордєліца ті самі.
 
2. Я був певен що малому бізнесу нічого не світить, адже спонсорами партії регіонів були найбагатші олігархи, а вони просто не захочуть жодних конкурентів. Так і сталось. П’ять років канікул для малого бізнесу виявились повністю зворотнім явищем. Тобто 5 років без малого бізнесу.
 
3. Донецький пацан обіцяв що в Україні буде 52 мільйони населення. І я знав що буде навпаки. І Янукович НЕПІДВІВ  МОЇХ  ДУМОК. Адже матерів одиначок намагаються позбавити допомоги, іншим намагаються зменшити  виплати по народженню (вже є і такі ВЄЄНІЯ в вєрхах.), а період перебування у декретній відпустці вже (чи ще збираються?) винесли за межі робочого стажу. А в купі з підняттям планки пенсійного віку для жінок, це напевно призведе до БЕБІБУМА. YesYesYes
Фактично тепер у жінки є вибір, або сподіватись на примарну пенсію, або ризикнути і народити, причому всі ризики за свій кошт.sps  To wink
 
4. Ну і ясно що в покращення життя вже сьогодні та будівництво нової країни для людей, вірив лише повний Донбасопітек.
Я був певен, все буде навпаки. Життя погіршиться Адже принцип у олігархів який? З миру по нитці................... собі страусові шузи.......... Так і сталось. Янукович не підвів. Тепер всі ті афганці, чорнобильці, пенсіонери сосуть............ лапу, а я отримав ще один доказ принциповості та стабільності підходів Віктора Федоровича.
 
5. І головне в чому я був певен більше чим на 1000% це те що Янукович буде винищувати і боротись з усім українським, мовою, культурою, різними національними громадами (починаючи від церкви і закінчуючи різними письменниками). Так і сталось.
Годі згадати свято 20 річниці незалежності коли мусарство сіпалось до людей з державними-національними прапорами як до злочинців.  Ясно що одразу Бандеру та Шухкевича позбавили звання Героя України, тепер вже взялись за Івасюка та Стуса, і в них тепер відберуть це звання. Ясно що на місцях смотрящі Януковича почали самостійний наступ. В Одесі Костусєв просто зробив українську поза законом................ А різні Болдерєви почали заявляти що українці виключно це ті хто за русскій мір. Гундяєв просто таки в Україну їздить частіше чим по Росії....................
 

Тож як не дивно, але Янукович виявився самим чесним і самим послідовним.
Я знав що урка з Єнакієво лишиться тим самим уркой-гопніком будь де. Він звісно може змінити Єнакієвську підворотню на затишний кабінет на печерських пагорбах. Він зможе поміняти адідас на страусячину. Він може змінити масштаби, замість шапки гребти мільярди............
 
Але бандюган завжди лишиться бандюганом.
 
Невже цього не розуміли в Донецьку?
Розуміли, вони ж не діти малі.
 
Але вони знали що він СВІЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Це як вони казали УКРАІНА СЮДА  ПРІШЛА, А  ЯНУКОВІЧ  СВОЙ!!!!!

 
Тож нєча скиглить. Янукович чесно виконує все те на що він здатний і все те що всім іншим (для кого він не свій) було ясно від самого початку.
 
Янукович самий чесний з усіх політиків в Україні. Все що нормальні люди знали , що цей негідник зробить, він навіть в найменшому не обманув сподівань нормальних людей.
Все виконує!!!
 
То чому ж тепер в Донецьку кричать що Янукович поганий?
Чому закликають киян боротись так як в Донецьку?????????????
Але ж я не можу так як вони борються боротись.
Ну хоча б тому що для того щоб спалити прилюдно куртку з написом Янукович наш президент мені треба було б її мати, ходити на відповідні мітинги ЗА  ЯНУКОВИЧА. А я ходив проти, тож курки не маю і значить протестувати як Донеччани не зможу.............
 
І врешті решт невже в Донецьку не можуть нарешті утішитись двома простими істинами:
1. ОБІЦЯВ  ПОСАДИТИ   ВАРОФКУСУЧКАБЛОХ і ПОСАДИ!!!!!!!!!!!
2. Якщо не буде ПР прійдут біндєравци!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Невже цих двох стовпів, котрі як Гераклові стовпи звужують протоку між Середземним морем і Атлантикою, так і ці дві основоположні догми звужують вхід в світосприйняття Донбасопітека, невже вони перестали виконувати свою функцію?
Невже тепер їх мало???
shok
© Слово [02.12.2011] | Переглядів: 2293

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook