для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Маня та її клієнти


Маня та її клієнти
Не втримався, блін.
 
Передивився виступ Ландика.
 
Як тут не згадати геніальний фільм "Шукайте жінку" і слова інспектора: "Аудитория у ваших ног - насладитесь!"
 

 
Фахово кажу - наш клієнт. Стовідсотково.
 
Але на що звернув увагу.
 
По-перше, ставлення присутніх: суддя, охоронниця, оператор, потерпіла. Вони - не фахівці з прсихіатрії, але діагноз поставили вірний. Тільки шо біля скроні пальцем не крутило. І це є свідченням того, що не все так погано. Країна має таки шанси.
 
По-друге, коли про диявола та боротьбу добра зі злом. Ця ж людина насправді вважає себе месією. Така собі манія величі.
 
Під час виписки з дурдому: "Доктор! Дякую, що вилікували мене від манії величі. Я тепер людина надзвичайної, неохопної, просто-таки космічної цноти!"
 
Що лаври ющенка спокою не дають? Вони в цьому сенсі однакові. Згадайте відповідь ющенка на закид дідугана. Як він там казав: "Це завдяки мені ти ходиш по цій землі". Маня, в тебе ще один клієнт!  Цього разу хронічний.
 
А згадайте чечетова. З яким задоволенням він демонструє свій цинізм, як собі подобається! Просто красень! Маня, пора вже й працювати, бо в тебе вже черга!
 
По-третє, про перзидента. Як ромчик любить януковича! Залишились високоповажну дупу вилізати ще й з середини. Така собі віра, міцна й непохитна, в доброго царя. У ганки-гебельс навчився? То добра школа. Бо хто краще ганки опанував мистецтво лизодупства. Маня, готуйсь - дівчата пішли: бондаренко оленка, акімова іринка, ну і інка чорнорота. Як же ж без неї!
 
По-четверте, про удар кулаком. Як він хизується тим, що не вдарив кулаком. Яка чеснота! Міг, а не вдарив. А коли б вдарив - був би герой-самозахисник. А тепер пригадайте, як регіонали пояснювали бійку в парламенті. Маня, в тебе в же не черга, а ціла юрба.
 
І найцікавіше - наприкінці, останні 1-2 хвилини. Про народ. "Если мой народ в СИЗО...Такими темпами... Тогда я должен быть со своим народом, как его избранник... Если так, то я буду с ним..."
 
Хто твій народ, вилупок? Точно не я. Янукович? Судячи з виступу - да. Ну так ти правий! Місце твоє та твого херойки біля параши!
 
Так до чого це я? Згадав! Ромка є середньостатистичним представником ПР і тому має бути умикнутий до ДД довічно без права звільнення. А разом із ним вся партія регіонів, бо це невиліковно і потребує видалення хірургічним шляхом з тіла нашої країни.
 
Якось так.
© Дядько бородатий [28.11.2011] | Переглядів: 6170

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.9/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook