пароль
пам’ятати
[uk] ru

Володимир Володимирович "Каддафі" Або Путь Путіна


Володимир Володимирович
Путін, по кусочках розібрав і ліквідував єльцинську демократію... За даними (російських) науковців - путінська Росія стрімко деградує - як гуманітарно, так і соціально - економічно.

***
Каддафі був 40 років. В нього була велика популярність. Він за гроші купував симпатії народу.
 
Це йому не помогло. Бо люди хочуть свободи!
 
***
У  "величезній і могутній"  Росії, багатій на нафту і газ, середня заробітна плата, стипендії, пенсії, інші соціальні виплати, менші ніж в маленькій Польщі, в якій із природних ресурсів є хіба що  вугілля.
 
Тотальна корупція, державний рекет, посадка і розграбування бізнесу (ЮКОС) Ходорковського, який "посмів" мати власну думку, яка відрізняється від путінської, вбивство геніальної Анни Політковської, розгін акцій протесту, заборона брати участь у виборах опозиційним партіям (зокрема Партії Народної Свободи Нємцова - Кас"янова - Рижкова, яку просто не зареєстрували), пригноблення чеченського народу, манєжка, антисемітизм, фашизм, окупація Грузії, клановість політики та економіки, беззаконня спецслужб та поліції, тиск, погрози і вбивства журналістів.
 

 
Відміна виборів губернаторів при тому що Росія федеративна держава - взагалі нонсенс.
 
Путін,  по кусочках розібрав і ліквідував єльцинську  демократію.
 
***
За даними російських науковців путінська Росія  стрімко деградує - як в гуманітраному, так і в соціально - економічному плані. Переважна більшість росіян знаходяться за межею бідності.
 
Натомість авторитарний режим  (так звана "система Путіна"), своїми варварськими звичаями, корупцією та неефективністю відлякує іноземних інвесторів, які бояться, що ручні і наскрізь корумповані правоохоронці (лише за назвою) та судді заберуть у них власність.
 
Тому нові робочі місця не створюються, заробітні плати, пенсії не збільшуються, доходи бюджету не ростуть.
 
Малий і середній бізнес - під жорстким ковпаком спецслужб, які більше нагадують  мафію.
 
Все це не залишає російському народу жодного шансу на розвиток, на достойне і забезпечене життя для зайнятих, безбідну старість для пенсіонерів...
 

 
Ворожий путінський режим прирікає російський народ на злиденне існування, а Росію - на крах і загибель.
 
***
Зараз більшість росіян пасивні. Вони споглядають за цим шабашем з опущеними очима - не розуміють, що робить Путін з їх країною. Але, вони прокинуться, політична активність в суспільстві і на кухнях - буде зростати разом із суспільно - політичною  свідомістю і невдоволенням своїм життям.
 
Десятки мільйонів росіян не мають грошей на їжу, а Володимир Володимирович будує собі палаци за мільярди доларів та скуповує нерухомість по всьому світу за вкрадені в народу нафто/газо долари.
 
Репресивний апарат вибиває  з бізнесу і простих людей захмарні податки та хабарі, щоб поповнити  рахунки та забезпечити собі та своїй сім"ї  воістину царське життя на кілька поколінь вперед.
 
Він захопив всю повноту економічної та політичної влади і вертить найбільшою державою у світі як циган сонцем уже 12 років.
 
***
 
Незалежний експертний доклад  Путін. Корупція
 
***
 
Таке нахабство не може зійти йому із рук. Путін має росіян за, вибачте, холопів. Він і його кліка  відгородилися від народу  кремлівськими мурами.
 
Але вони його не врятують. І рано чи пізно люди вийдуть на вулиці, а він - із свого кабінету. Назавжди! Бо хвиля революції докотиться і до Росії....
 
© Antonyshyn_M [27.11.2011] | Переглядів: 1590

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.6/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати