для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сотворення нас


Сотворення нас

Фото: Створення світу. Мікеланжело. Сикстинська капела.
 
                  Беручи участь в активному житті ДД, я звернув увагу, що дуже багато мешканців нашої палати показують дуже  глибокі знання  в питаннях релігії, моралі та історії. Багато хто  добре знається в  Біблії, Тори. Я, на жаль, не можу себе до таких віднести. Але, за природою своїй допитливості, я поцікавився історією виникнення людства, та і взагалі людини, і був приголомшений тим, що до мене дізналися розумні люди. Я не маю на,  офіційну історію, яка, як дважди-два,  бубонить про те, що людина пішла від мавпи, поступово стала сучасною людиною. І розвиток людської культури ,  техніки також йшов поступово, від малого,  до великого.
 
     Коли я прочитав книги Денікена, мене це зацікавило.  Денікен, не вчений,  і я спитав себе, що про це міркує вчений світ?   З великой кількісті фактів приведу  лиш декілька фактів.  Хоча на кожному цьому факті можна написати цілу книгу, я обмежуся  коротким екскурсом.

 
Фото: Дивний молоток. Зберігається в Музеї викопної старовини. Нью-Йорк.
Начебто звичайний молоток, розмір молотка 15 см і діаметр3 см Він дифузовал у вапняк, вік якого близько 140 мил. років. Цей артефакт випадково знайшли в Техасі, США в 1934 р.Зразу усі офіційні вчені казали, це підробка. Але геохімічна Баттелевська  лабораторія в США, довела достовірність артефакту.  Руків'я, на яке насаджений молоток, зовні скам'яніле, а усередині - перетворилася на вугілля. А разі його  зкам'яніня, то її вік теж мільйони років. Але, найцікавіше те, що у складі  залізної частини молотка - майже чисте залізо -  Fe - 97%. Вуглець взагалі відсутній(Це довели фахівці Металургійного інституту в  м. Колумбус, штат Огайо.) Таку сталь можна зробити тільки  електролітичним або іншим, невідомим нам способом ,що виключає попадання вуглецю в метал. Але,  де  140 мил.років назад  електростанції, які би виробляли електричний струм? Доктор Ханс-Иоахим Цильмер з Німеччини, що детально займався загадковою знахідкою, робить висновок: "Цей молоток  виготовлений за невідомою нам технологією".  А може його втратили боги?
 
      А ось інший факт

 

 
Камінчик, знайдений в селі Сараксеєво, Серпухівського району Московської області. Він був дуже великий, його розкололи, і природньо,  про будівельне призначення цього каменю вже не могло бути й мови. Тут видно врослу в камінь якусь пружинку або спіральку, а трохи нижче, сліди муфти з внутрішнім різьбленням. А вік камінчика приблизно 320 мил. років. Тепер цей камінчик зберігається в музеї геології  м.Москви
А ось ще цікава знахідка.

 
Залізний казанок, знайдений в шматку вугілля,  якому 312 мил.років.   Зберігається цей експонат в музеї  м. Томас штату Оклахома. Цікаво, хто їв з нього, чи то люди, чи то боги.

 
Фото: Кришталевий череп. Знайдений в 20-х роках ін. століття. Зберігається в Музеї американських індійців в  м Вашингтон
Таке диво мистецтва, як  кришталевий череп, на якому, навіть під мікроскопом, не видно слідів обробки, хоча він зроблений з дуже цілісного, дуже якісного шматка гірського кришталю, який до речі, дуже твердий і крихкий, і такого розміру ще не знаходили.  (Твердість кришталю  займає 7 позицію за шкалою Мооса, алмаз - 10).
Фантазія вчених у визначені віку цього дива, не може опуститися нижче 12000 років, хоча, хто 12000 років до РХ міг мати такі технології?
А мирне співіснування людей і динозаврів взагалі не вписується в ніякі рамки, але колекція Джульсруда з Акамбро(Мексика) говорить про зворотнє.

Фото: Людина, яка  осідлала плаваючого динозавра.  (Музей в Акамбро)

 
Фото:  М'ясоїдний динозавр з кол. Джульсруда. (Музей в Акамбро)
 
             Адже усім відомо, що динозаври існували від 500 до 65 мил. років тому, і ніяк, на думку офіційної науки,  не могли стикатися з людьми. Звичайно, офіційна наука теж оголосила, що ця колекція, а там, близько 37000 екземплярів, підробка. Але, як могли мексиканські селяни, в 1944 р.(коли ще не було телебачення і світлин динозаврів з музеїв)  б виліпити стільки статуеток, притому з добрими  знаннями анатомічних особливостей динозаврів, ніколи не бачивши їх світлин і не чувши про них. Між іншим, в районі міста Акамбро немає гончарного виробництва, і ніколи не було. Більшість зразків колекції зображени  динозаврами не відомих науці видів, але й ті, які відомі, і по яких зроблена реконструкція, - в колекції є прототипи. Навіть ті скам'янілості динозаврів, які знаходять зараз, і які невідомі науці,  у колекції також є протоптипи.
 
А Ви не замислювалися над тим, звідки людина придбала знання, як робити хліб, як робити залізо. І звідки взялася пшениця, ячмінь.  Як людина могла здогадатися про те, який треба узяти камінь, до якої нагріти температури, щоб одержати залізо?  Щоб зробити зализо, треба мати в печі температуру близько 1500 гр.Цельсію, до речі, в звичайному вогнищі,  що має максимальну температуру до 700 гр.Ц.  залізна руда не плавиться, потрібне піддування, або ще там що.
 
         У  дикій пшениці, однозернянке, (кинув в землю одно зерно, і виросло одно зерно) знайденій академіком Вавиловим,( видатний вчений, генетик, академік, член майже усіх академій Європи, заарештований в 1939 р. по звинуваченню до приналежності  к генетическої науці, названою лженаукою  Лисенком. Помер Вавилов в 1940 г в Гулаге)  Так от, у цій однозернянке,  всього 14 пар хромосом, а у сучасної (починаючи з 20000 років до РХ) в м'яких сортах – 46, в твердих, 48. І звідки вони там взялися? На землі прообразу пшениці, ячменю немає. А отримати з однозернянки з набором в 14 хромосом сучасну пшеницю, навіть сучасна  генетична наука не в змозі. Після цього не вір у божественну могутність, яка  дала нам цей дивовижний дар.
 
           Скільки не кидай зерна, навіть самої кращої пшениці, у вогнище - хліба не отримаєш. Для цього потрібна суміш води, перетертих зерен пшениці, і щось подібне до дріжджів, і усе в певній пропорції. Якщо до цього йти еволюційним шляхом, то ми ще досі б їли сирі зерна, тому що підібрати відповідну пропорцію і комбінацію продуктів, треба випробувати  декілька мільярдів комбінацій. Це за умови, як що ти знаєш кінцевий результат. Між іншим хліб - це продукт не для живлення людини, просто ми  до нього звикли.
 
                Раніше, людина займалася полюванням і збирачем і чудово  жила. В шарах грунту, датованих   15-20 тисяч років тому,  археологи знайшли перші зернотерки, і знаходили їх  до періоду, так званого, Всесвітнього Потопу. Потім, в археологічних шарах, відповідним до  10 -8 тис. років тому  РХ, зернотерки зникли. Але  ж людство не зникло. И це означає те, що перестали діяти якійсь зовнішні чинники, які примушували їх робити борошно, і люди знову перейшли на полювання  та збираче життя.  І тільки після  8000 років до РХ знову почали з'являтися  зернотерки. Людство знову стало їсти хліб. І найцікавіше, перші знайдені зернотерки були знайдені в передгір'ях, на вузьких гірських терасах родючої землі, оточених  скелями. А в родючих низинах, чомусь зерно не сіяли, хліб не робили. Люди, що мешкали в низинах, займалася полюванням та збирачем. Хліб, їм мабуть був не потрібен, а був потрібен богам, які мешкали на вершинах гір. А оскільки боги жили на вершинах гір, то вони споживали меншу кількість кисню, це означає,  що у них було менше электроцитів, і їм не треба було м'ясо для підтримки життєвих процесів. А в злаках, які вони привезли з собою, було усе необхідне для їх існування. Тому хліб  був потрібен для харчування богів. В усіх релігійних, історичних джерелах  знань, головні предмети підношення богам, були золото, хліб і вино. М'ясо в цей перелік продуктів не входило. І як не дивно, боги приймали ці підношення, значить, вони існували.
    
 
На фото: ніж з булатної сталі  (імовірно ХI століття. Музей  Багдада)
 
      Усім відома якість булатної сталі. Клинки з булатної сталі коштували нечуваних грошей, за один такий клинок можна було купити маєток в середньовічній Англії. При дослідженні мумії  фараона Тутанхамона, вчені знайшли на його тілі 2 ножі. Один золотий, інший з булату з слідами обробки його напилком. І це, в так зване бронзове століття. Звідки взялася ця булатна сталь. Досі металурги усіх країн шукають секрет цієї сталі і не можуть знайти. А у древніх він був!  Виковували ці клинки в  м. Дамаск( Сирія),  але заготівлі для них привозили з Індії. Але і в Індії цей метал не робили, самі індуси казали, що здобували готові заготівлі в якомусь древньому храмі, але і в храмі не було металургійного виробництва.  Ченці казали, що після довгих молитов, щедрих підношень із золота, хліба і вина, боги їм давали ці залізки, але не секрет їх виготовлення. Це було тільки до 12 століття. Пізніше, ніякі молитви, ніякі підношення (вони вже не приймалися богами) не допомагали появі "вутців"  так вони називали готові заготівлі.
 
          У Росії на початку 19 століття, металургійному майстру  П. П. Амосову вдалося створити, щось схоже на булат. Він створив в дуже невеликій  кількості  сталь, з дуже високими механічними властивостями, зовнішній малюнок був схожий на малюнок булатного заліза, навіть написав рецепт його  виготовлення, але більше ніколи, навіть строго наслідуючи рецепт, така сталь не виходила. Мабуть усе сталося випадково, якийсь процес майстер  не помітив, і на цьому  усе і  закінчилося. Адже це сталося в 19 столітті, коли вже був розквіт хімії металургії. Коли вже були сталеплавильні заводи, лабораторії при них, майстри знали, які добавки треба додавати при виготовленні того або іншого виду сталі. Але як, впродовж тисяч років,  це могли робити люди, притому на постійній основі, не маючи металургійних заводів і знання хімії? Робили, робили,  а раптом, у 12-м  столітті усі різко забули як робити булат.  Не інакше як кара господня.

Фото:  Табличка на якої висічена історія про шумерського царя Гільгамеша
        У древньому  м. Шуруппаке-па  на території сучасного Іраку, під час розкопок 1902-- 1903 рр. було знайдено декілька тисяч цегляних  табличок, які потім виявились, такими, що описували стародавню  шумерську цивілізацію. Відомий вчений - лінгвіст Захарія Ситчин більше 20 років займався перекладом цих табличок. 80 % тексту табличок були утилітарного призначення: рахунки, підручники, листи, тексти законів і так далі. Але  в  20 % табличок містився  опис історичних подій, які були не лише з представниками шумерського народу, але і як історія виникнення людства. Там описувалися події, що сталися на Землі більше 200 000 років тому. І ці події добре кореспондувалися з подіями  із Біблії.
                                                              
На фото: У верхній частині таблички добре видно літаючий корабель "богів" з "богами", що знаходяться там.
      Назва Шумер в табличках писалася як KI.EN.GIR, що означало буквально "Країна володарів ракет". У табличках описано, як створювався Homo sapiens, аж до кожної стадії. Поява Homo sapiens - це не просто незбагненна загадка, воно представляється неймовірним. Впродовж мільйонів років відбувався лише слабкий прогрес в обробці кам'яних знарядь; і раптом,  приблизно 200 тисяч років назад  з'явився Homo sapiens з об'ємом черепної коробки на 50% більше за колишній, що має здатність говорити і досить близькою до нас анатомією тіла.
 
           Головний бог в пантеоні богів Шумера  був Мардук (син чистого неба), у нього були сини Энліль (повелитель повітря)  і Енкі(повелитель землі)(у єгипетському пантеоні богів Гір). Енкі  був майстерним інженером, дуже багато будував. Тривалість життя богів  була дуже велика, і тому він побудував Ною корабель,(і це теж є в табличках)  і попередив його про Великий потоп. Шумери вважали, саме Енкі  створив людину, як робочу силу, здатну користуватися елементарними знаряддями праці. У табличках описано, що був заколот рядових богів, яких вищі боги використовували на важких роботах в шахтах по здобичі золота і урану. Тоді Енкі виступив на раді вищих богів з пропозицією створити примітивну істоту для роботи і досить розумну, щоб виконувала  накази,  надавши їй образ богів.
         Енкі  допомагала в створенні людини його звідна сестра NIN.HAR.SAG, що означає в перекладі "Володарка гори". Вона була лікарем-генетиком.  Вони разом почали експериментувати, і Homo sapiens у них вийшов не відразу. Були різні виродки у вигляді людей з собачими головами, то кентаври, то інші чудовиська.
              
На фото: Зображення бога Енкі (в єгипетському  пантеоні, Гір теж з головою сокола)
 
        Вони не усіх генетичних виродків відразу знищили, тому на землі деякий час ці помилки експериментів жили, і увійшли до легенд і казок багатьох народів світу як чудиська. Нарешті, досконала людина, в єдиному екземплярі був створений, і ім'я його було Адам. Так,  саме Адам, так чітко записано в табличках. Після цього, коли Адам фізіологічно дозрів, його сім'я було вкладене в  тіла богинь-утворювальниць, і звідти вже сталася і перша жінка, яку (до речі)звали Євою, і потім пішло масове виробництво  примітивних людей-робітників. Пізніше, коли людей вже було досить багато, їх транспортували повітряними кораблями (віманами) на усі континенти. Цим і пояснюється те, що генотип людей, що з Аляски, що з Африки - один і той же. До речі , в стаді мавп, які живуть в одній місцевості, цих генотипів може бути до 20. Так, як вище означені події  булі в Африці, то усі перволюди були темношкірі. Ну чим не біблейська історія Старого завіту. І знову створену істоту шумери назвали    LU.LU, що означає буквально - "той, який був змішаний".
 
       Можливо, Енкі  використовував генетичний образ богів і з'єднав його з Homo erectus, ввівши в Homo erectus  вселенське  енергетичне поле (душа), який 200 000 років тому раптом вчинив велетенський еволюційний скачок, перетворившись на Homo sapiens? Ретельне вивчення текстів З.Ситчином і іншими вченими, підтверджує, що саме так це і сталося. Офіційні вчені не в змозі пояснити ні те, яким чином шумерська цивілізація виникла так несподівано, ні те, як шумери опанували таку вражаюче високу техніку. Самі шумери пояснюють, що це був "дар богів", який, вони потім бездарно втратили,перетворившись на звичайних, неписьменних скотарів.
                                    
 
       Згідно з описами на деяких табличках, боги прибули на Землю з гіпотетичної планети Нубіру. Сучасні вчені не заперечують можливості існування цієї планети. Ніби вона дзеркальна нашій планеті в Сонячній системі.  Прибувши до Землі, боги вибрали на житло місця, схожі на місця їх існування на Нубіру.  Вчені припускають, що на Нубіре атмосфера дуже бідна киснем. В організмах богів, в електроцітах крові замість заліза, як у нас, була  мідь, і як наслідок, у них блакитна кров. І сами вони були синього кольору. Про це є згадки в шумерських табличках та настінних надписах в Египті.  Звідси мабуть і пішло висловлювання –”шляхетна блакитна кров”. На землі, придатні умови для життя богів були на вершинах гір, де більш розряджено повітря. Спускаючись до споду, в долини, вони були вимушені одягати спеціальні скафандри. Це підтверджують малюнки  шумерських та єгипетських богів, де боги мають голови то соколів, то шакалів, то ще кого.  Єгипетські і Шумерські боги, це одне і теж, тільки під іншими іменами.
 
          Між собою боги жили далеко немирно, а оскільки їх цивілізація була всесвітньою, від Північної і Південної Америки, сучасної Азії, Індії і Африки, Антарктики.  У Європі їх не було, тому що стародавній Північний полюс знаходився між Ісландією і Англією,  Європа була практично уся покрита льодами. Гольфстрим тоді ще не працював. Так,як тоді було декілька центрів цивилізацій, то звичайно  й були сперечання, кто головніше. Боги свої конфлікти вирішували за допомогою ракет з ядерною зброєю. Доказ тому випалені площі в Африці, Південній Америці, Індії - з характерного силіконізацією грунту, що відбувається під дією надвисоких температур.
 
      У шумерських табличках є опис деякої випробувальної групи, зібраної з напівдиких місцевих жителів, під керівництвом Мойсея, (якого трохи навчили) і  послали щось шукати  чи випробувати на  Синайскому півострову. Це доводить і маршрут прямування. Після кожної зупинки, Мойсей зв'язувався, за допомогою спеціального пристрою, з керівником експедиції, який знаходився на космічному кораблі, і він говорив йому, куди йти далі.  Як відомо, Мойсей з групою відвідували  одні і ті ж місця по декілька разів. Ймовірно, вони випробовували машинку для виробництва "манни", деякого  біологічного продукту, покликаного підтримати життя біологічного об'єкту в екстремальних умовах  впродовж довгого часу, чи щось шукали. Експеримент пройшов вдало, установка по виробництву "манни" довела свою придатність. Ця ж історія відображена в книзі Старого Завіту "Вихід" майже слово в слово, але з художніми доповненнями, що це були євреї, якийсь перехід через море, якась битва з єгиптянами і так далі. Але, ні в одному написі Стародавнього Єгипту часів Рамзеса, а вони дуже скрупульозно занотували усі події, така подія як вихід євреїв з Єгипту, і подальший військовий  похід єгиптян за ними з великою кількістю жертв, не був відмічений.
  
      Враховуючи те, що боги базувались на небесах (на своїх кораблях), вони особливо не турбувалися про радіоактивне та інше зараженні землі. Доводить це знайдена уранова шахта в Африці, в якій знаходиться вже відпрацьований уран. Природним чином цього не могло статися. Содом і Гоморру, описаних в Старому Завіті, досі не можуть знайти, а якщо Біблія списувалася з древніших джерел, то ці, покарані міста, цілком могли знаходиться в Південної Америці, на місці зруйнованих ядерним вибухом міст.
 
         Виходячи з викладеного, я ставлю собі природне питання? Скільки років нашої цивілізації, якщо є такі артефакти. Адже це усе суперечить не лише офіційній науці, але і теорії Дарвінізму, навчанням церкви і  усьому нашому життєвому устрою, що склався. У такій короткій статті неможливе розповісти про усі збіги Біблії з древніми джерелами, яким більше 200 000 років. Я не кажу, що Біблія бреше, ні, описані там події відбувалися насправді, але не 4000 років тому, а набагато раніше.  Звичайно Біблія інтерпретувала ці події, як божественні, але по суті це не так. Біблейська історія, це найдрібніший відрізок в історії людства, і не можна дивитися  на неї, як на істину в останній інстанції.  Не дарма попи кажуть, що Біблію вивчати з точки на зору науки  не можна.  В Біблію треба безглуздо, тупо вірити. А скільки думаючих людей вона(церков) спалила в  і‘мя  бога?
 
       А як бути з артефактами, яким більш 300 мільонів років?  Яка там була релігія? Невже той же Ісус Христос? Навряд чи. Адже люди чи боги  жили у тії часи, раз є знаряддя праці. А може це просто боги втратили деякі свої інструменти, при ремонті літальних чи інших  апаратів? Шумерам, єгиптянам, ольмекам, індусам було легше, вони своїх богів могли руками помацати. У шумерських табличках  (теж і в Старому Завіті) кажуть про те, що боги побачивши красу земних жінок,( може тому, що богам не з вищої касти бракувало жінок на "небесах"), сходили до них.  У наслідку народжувалися божі діти "нефеліми", з особливостями, відмінними від звичайних людей.  Цей є доказом  того, що ми родичі богів. Різні біологічні види не можуть схрещуватися.
 
                Може і  Ісус Христос, теж, такий  "нефелім", що мав здатність до зцілення людей, і деяку іншу силу, властиву богам? Але ж  на землі немає жодного матеріального доказу існування такої істоти, як Ісус Христос. Якщо Старий Завіт, ще підтверджується багатьма  паралельними джерелами, то Новий Завіт - це збори казок,  які нічим не підтверджені. Євангелій майже 30, а канонічних 4, чому?  Тому, що в інших Ісуса Христа  описують зовсім іншим, де тоді правда? І в яких євангеліях він є істинний? Останнє, майже документальне підтвердження зходу богів на землю, це видача "вутців"(заготівля для булату) індуським ченцям в 12 столітті нашої ери.  І все!
 
       Головний козир тлумачів релігій (будь-якої) - ця наявність "душі" у людини і у інших живих істот. Це вірно, "душа" це  і  є те,  що нас відрізняє від неживого світу. Але "душу" можна і розуміти, як приналежність до загального вселенського поля енергії, через яку йде дія  космічного енергетичного поля на людину. У кожної людини душа оригінальна, тобто не змішується і не зрівнюється з «душею»  іншої людини. На мій погляд, "душа", це грубо кажучи, якийсь провідник чи трубка з потоком енергії, з дозатором для кожної людини або тварини  окремо.
 
                          "Душу", або  цей провідник, кожна людина, або тварина отримує індивідуально при зачатті. А як же це виходить?. Як відомо у статевій клітині чоловічих і жіночих особинах нашої ойкумени, різні набори  "Х"  і  "Y"  хромосом. Так от, при з'єднанні чоловічих і жіночих статевих клітин, виникають набори хромосом, які в цілому однакові, але відрізняються в деяких кінцевих значень, внаслідок чого ми такі різні. У кого темні очі, у кого розкосі, хто білий, а хто негроїд.

                                                            
Але найголовніша функція поєднання хромосом - це ключ до відкриття енергетичного космічного потоку енергії. Так, як поєднання хромосом індивідуальне,(як ключ до замку) кожне відмінне від іншого, так і ми отримуємо "душу"(енергетичний потік) індивідуально для кожної людини або тварини. Цим і пояснюється можливість деяких людей бути екстрасенсами, ворожками, чаклунами, шаманами і цілителями, художниками, поетами  та і взагалі, талановитими людьми.  Наскільки людина може залучитись до всесвітньому потоку енергії, на стільки і він буде досконалий. Але це не обмежує можливості людини у вдосконаленні.
 
          Потік, що ллється на людину настільки потужний, що якщо людина скористається усією потужністю потоку, то можливо буде і левітація, і спрямовані сильні потоки енергії з рук або очей, які можуть рухати або запалювати предмети на відстані, бачити майбутнє та минуле. Адже все це усе є в загальному енергетичному полі. У загальному енергетичному полі немає поняття минуле або майбутнє, світло або тінь, добра або зла. У ньому усі події побудовані в логічний ланцюжок, вони знаходяться в якійсь сфері, і людина сама вільна вибирати собі логічний ланцюжок подій, але тільки в межах того, що визначено для нього в  потоці енергії ("душі") людини.  Події, призначенні для інших людей, енергетичний потік,"душа", до вас не пропустить. Не дарма кажуть. "Чужа душа - сутінки" Після фізичної смерті потік енергії припиняється  і "душа" повертається у своє єдине енергетичне поле. Іноді буває, що енергетичний потік при заплідненні клітини, буває трохи зміщений. Тобто потрапляє невелика кількість енергії, що належить "душі" іншої людини,  у "душу" знову народженої.  З'являються чужі спогади, і знову народженому здається, що за минулого життя він був кимось іншим.
 
           Сучасна наука довела, що думка матеріальна, вона управляє аурою навколо тіла людини, а постачальником енергії для думки є "душа". Тому, в місцях зборів великої кількості  людей, у яких думки, бажання і душа працюють в одному ритмі (це найчастіше трапляється в храмах, або там, де є проповідник, з сильною випромінюючою енергією), відбувається накладення, підсумовування енергетичних потоків окремого суб'єкта в один, потужний потік енергії.  Недаремно, в таких місцях відбуваються так звані чудеса зцілення безнадійно хворих, відбувається зцілення аури у дуже багатьох,  що беруть участь в спільних молебнях, або медитаціях.
                  
На фото: Відомий цілитель Бруно Гренинг.
Сеанс спільного отримання духовної енергії, що він проводить, внаслідок чого, дуже багато, хто його слухав, отримали духовне, і як результат духовного зцілення - фізичне зцілення. Його послідовники у багатьох країнах світу збираючись разом, складаючі  свої енергетичні потоки, допомагають один одному. Не дивлячись на те, що вони не мають цілительного дару Бруно Гренинга,  їх спільні медитації (у не залежності від віросповідань) дають позитивний результат.
 
         Багато лікарів-психіаторів, такі наприклад, як Фрейд, знаходили зв'язок духовного стану людини, з його фізичними і психічними хворобами. Людина, що виліковує душу, ( а це означає, що покращується  енергетичний потік) знаходиться  в рівновазі з природою, дуже часто отримує і фізичне зцілення від хвороб. Адже скільки відомо випадків, коли смертельно хвора людина, приходить до  храму (будь-якого) інтенсивно молиться, просить всевишню силу про допомогу, відкриває для себе енергетичний потік і зціляється.
 
        У давні- давні часи, напевно навіть мільони років назад, людство, або боги ,напевно жило за іншими законами, чим ми зараз. Ми  фізично використовуємо енергію, накопичену в родовищах  вугілля, нафти, урану.  У древні часи, цими видами енергії мабуть не користувалися,  інакше в землі не було б покладів вугілля і газу. А то, що вони нам зберегли, ми вже допалюємо.  Вони, ймовірно, використовували енергію світового поля, і їм не треба було палити вугілля і газ.  Звичайно, у них були знаряддя праці, але не  усе можна зробити за допомогою чистої енергії, десь треба і щось поїсти і цвях забити,щоб  на нього чогось повісити, або когось, наприклад – Януковича и всю його сім’ю.
 
Список використаної літератури
А.Ф.Элфорд "Боги нового тисячоліття
Захарія Ситчин "12-а планета", "Хроніки Землі"
Джін Сенди "Боги, що створили небо і землю"
Захарія Ситчин "Війни богів і людей"
http://wsyachina.narod.ru/biology/x - hromosom_1.html
http://shockodrom.com/news/foto.html?url=2010/05/25.jpg&title
http://wsyachina.narod.ru/biology/genegehistory.html
  http://www.bruno-groening.org/russ/brunogroening/defaultbrunogroening.htm
 

                    
 
© Tutanhamon [27.11.2011] | Переглядів: 4304

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook