для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Відкритий лист Президента України до свого народу.


Відкритий лист Президента України  до свого народу.
Дорогий народе!
Вирішив звернутись до тебе через цей сайт .
Останнім часом ,народе, ти став для мене дійсно дорогим. Дуже дорого коштує твоє утримання для держави . Щомісяця плати бюджетникам  ,пенсіонерам ,інвалідам, якимсь чорнобильцям з афганцями, дітям війни і так далі.
Бюджет України не гумовий і не розтягується до безмежних розмірів.
Тому, народе, прислухайся до того , що тобі щоденно кажуть Микола Янович,Сергій Леонідович, Інна Германівна та інші шановані мною люди: «Досить скиглити, затягніть сильніше ремінці, візьміть в руки лопати , сапки,граблі та йдіть вже на свої городи».
Але ти, народ, якийсь не дуже тямущий, весь час ведеш себе не так , як ми домовлялись тоді , коли «на запропоновану мені посаду Президента України , я дав згоду».
А договір у нас був такий :
1. Ти не вмішуєшся в мої справи, а я в твої.
2.Я будую стабільність, порядок, надаю робочі місця для окремих представників народу (особливо якщо вони родом з Донбасу, або хоча б проживають у своєму місті на вулиці Донецькій).
3.Беру на себе функції по покращенню слуху («Почую кожного»), зменшую твої витрати на оплату російського газу (економимо аж до 100 $) , покращую твоє життя щоденно і щонощно, «вмикаю» Україну для Заходу, проводжу ЧЄ-2012, зимову Олімпіаду-2022 в Карпатах, Міжгалактичний шаховий турнір «Повний гамбіт-2056» в Жмеринці.
4. Ти ж, народе, повинен був піти мені та моїй регіональній команді назустріч : своєю працею, своєю поведінкою, своїми коштами, всім-всім, що в тебе ще залишилось від «проклятої влади помаранчевих попередників» збільшувати ВВП, своєчасно розраховуватись за комунальні послуги, з радістю і розумінням сприймати «репертуар» провідних українських теле- та радіоканалів.
Помилився я в тобі , народе! Віктор Ющенко ще на початку мого президентства попереджав мене, що народ йому і мені дістався «гнилуватий», що не може і не хоче адекватно оцінити все те , що робить для нього Президент.
Можу повідомити тебе про те , що лише я  один в Україні збільшую кількість робочих місць для простих людей. Можеш в цьому переконатися, коли дослідиш через інтернет , скільки в мене працює найманої рабсили в Межигір’ї, Сухолуччі,Криму та  на інших моїх об’єктах. Я сприяю тому , що ці люди можуть якось самі виживати та утримувати свої сім’ї.
Ти ,народе, повинен зрозуміти також, що Межигір’я  та Сухолуччя будуються під Євро-2012. Віп-туристи з Заходу будуть під час цього величного форуму здійснювати екскурсійні поїздки та перельоти на гвинтокрилі за маршрутами Київ-Межигір’я, Київ-Сухолуччя та платити за все це в держбюджет єврами та долярами.
Моя зовнішня політика , як я вважаю, досить виважена і послідовна. Для декого (кому й не треба ) вона мало зрозуміла . Л.Кучма називав таку політику «багатовекторністю». Я ж називаю її більш зрозумілими словами – «політика гри в наперстки».
Основне в цій політиці – ввести в оману та розгубленість політиків , як на Заході так і на Сході.
Ти ж бачиш, народе, я навкруги багато що обіцяю , але майже нічого не роблю. Не хочу я тебе віддавати нікому! Я ще сам тобою не натішився.
Тепер про Тимошенко та Луценка. Не розумію, чому піднявся такий ґвалт стосовно їхньої «посадки»? Все закономірно – я виграв, я їх і засадив. А те, що вони раніше не зробили те ж саме зі мною, то зараз нехай вкусять себе за лікті ! Лохи вони, лузери та невдахи!
Оформив я на себе Межигір’я коли? Хіба не в 2006 році, коли «помаранчеві»  були при владі ? Можна подумати що вони нічого не знали ! Треба було шустрити, а не лише регулярно ходити до Шустера на шоу…
Тепер, народе , хочу тебе попередити. Думаю, що ти не такий дурень, якого з себе корчиш.  Мені вже повідомляють,  що рушниці, автомати, пістолети, гармати та набої до них ти вже скупив. Зараз масово перейшов до закупівлі кіс, сокир, вил та інших важких тупих та гострих предметів.
Я вже прийняв контрзаходи: кількість беркутів, грифонів, різних альф збільшив у 2 рази, а зарплату для них в 3 рази.
«Апетити» прокуратури та судів на 2012 рік в бюджеті будуть задоволені в повному обсязі.
Якщо ти , народе, не отямишся та не станеш на шлях виправлення, покори , стабільності та дисципліни , мені не залишиться нічого іншого , як збільшити зарплатню МВС , судам та прокуратурі ще в 6 разів. Добре, що гроші на ці цілі в бюджеті закладені !
Думаю , що ці «орли» будуть захищати мене до останнього!
Тут мушу вже сам вибирати – або мій особистий спокій та безхмарне життя, або зустріч з тобою, народе, що не дуже входить в мої плани.
Хочу сподіватись, що наші з тобою життєві доріжки не перетнуться ще найближчі років з десять.
Як то кажуть: «Кесарю кесареве…»
Щиро вдячний Г.Герман за «огранку» моїх думок в літературну форму , а також Т.Чорноволу за переклад цих думок з фєні на українську.
Щиро ваш Президент.
© zemlekop [27.11.2011] | Переглядів: 3906

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook