для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Проєкт Закону про захист хабаропхавців та відповідальність хабарохапців.


Проєкт Закону про захист хабаропхавців та відповідальність хабарохапців.
    Правий Мрачний. Треба якось цьго бідолагу хабародавача захищати. Він голову день і ніч ламає, кому б ті гроші сунути, щоб потім якийсь зиск мати, а воно то сунеш не тому що треба, то зроблять менше чим пообіцяли, а то й нічого не зроблять, а грошей ще попросять. А пожалітись нема куди. Закону немає. Тож зібрав оце найкращих спеців у ділі написання законів. Дав трошки хабаря, бо який же дурень за спасибі працювати буде.
    Скажу відразу, спеців зібрав ще тих. Юристи, хвинансисти, охверисти і інші спіцялісти. У всіх діпломи про вищу освіту та посвідчення проффесорів законно куплені. Сам лічно провіряв. Як настоящі. Фіг докопаєся. Але вже перейдемо до проєкту Закону.
    Але щоб написати Закон, треба спочатку тлумачення ключових слів написати, щоб було зрозуміло про що мова йде. От же розтлумачимо ключові слова.
 
    ХАБАР (або па русскі - взятка) - це власне кажучи гроші. Гроші можуть бути як українські, так і американські, звичайно єврики найсолідніше. А от російські рублі, це зовсім не по пацанські, а якщо білоруські зайчики, то це ваапче ганьба. Дуже солідно виглядає хабар у вигляді золотої прикраси з діамантами, інкрустованої платиною і ціною в такій цифірі, яку начинають вчити в шостому класі. Хабар може бути і витвором мистецтва. А якщо це дрібненький хабар в якомусь забитому КСП з десяти дворів, для голови того КСП, то це може бути і смажена гуска та літруха перваку. Ну сало, помідори і огірки, то як бесплатне приложеніє. Ще, як різновид хабаря - є відкат. Відкат, то така хитра штука, що ніби хабарем і не назвеш. Швидше, як у одеських євреїв - гешефт. Та й ризик з відкатом менший. Заплатили тобі державні гроші на благоє дєло (звичайно платять не всім, а тільки своїм), а ти вже відстебнеш чиновнику, що ці гроші на благоє дєло вибив, звичайно ж і себе рідного не зобидиш, а якщо получиться, то і благого дєла трохи ще можна зробити. Вопчім, шо таке хабар - оприділили. Ідемо далі.
 
    ХАБАРОДАВАЧ (давун, даюн, впихун і т. п.) - це практично завжди людина, інколи мужик, інколи жінка. Як каже статистика, жінки домовляються швидше, за меншу суму і їх менше дурять. Хабародавачі діляться на конкретних, стіснітільних і начинающіх.
    Конкретні - це провірені пацани, з якими хабарохапач провів не одну здєлку, і які можуть хабарохапачу, при нарушенії условій, і фізічєскоє внушеніє здєлать, від банального кулака і до біти, а то і автоматом побавитись.
    Стіснітільні - це ті, що щось хочуть, а грошей мають обмаль, а потрібних зв"язків та крутих родичів не мають взагалі. Вони вже попадають в зону ризику, бо гроші можуть дати, а відповідних послуг не отримати.
    І накінець, начинающі - це ті, хто незнає кому давати і скільки давати. А коли взнають скільки давати, то половина потрапляє в лікарні з інфарктами. Інша ж половина попадає в лікарні з інфарктами після того, як все ж таки дасть хабаря, а потім узнає, що то був звичайний оферюга, або навіть і чиновник, якому цей мєлкий человєчішка пофіг. Закон якраз і має захищати стіснітільних та начінающіх, бо саме вони входять в групу ризику.
 
    ХАБАРОХАПАЧ - це також людина, інколи государствєнний чіновнік, іноді просто ловкий оферюга. Чиновники в основному працюють з конкретними пацанами і на мішпуху ведуться рідко. Чим вищий ранг чиновніка, тим менше в ньго мішпухи і більше конкретних пацанів. Чим менший чин чиновніка, тим більше в ньго мішпухи і менше конкретних пацанів.
    Оферюги працюють виключно з мішпухою, тобто стіснітільними та начинающіми і ніколи з конкретними пацанами, бо ті знайдуть і в Антарктиді і голову відіб"ють.
 
    З ключовими словами визначились, тепер можна і слово Закону писати.
 
    Пунхт 1. Закон діє в межах та поза межами. По традиції, цей закон зберігає властивість дишла. Куди поверниш, туди і вийшло.
    Пунхт 2. Закон може доповнятись та перекроюватись, але тільки тими, хто має бєспрєдельну владу. Простим смертним в законотворчєство носа сувати нєхрен. Вомущатись Законом можна, але потихеньку, в тряпочку, дома на кухні.
    Пунхт 3. Хабародавач должен бить защищон, і це однозначно. Защищонность должна буть максімальною до тих пір пока гроші при ньом і він їх ше не оддав хабарохапачу. Єслі гроші хабарохапач вже взяв, защищонность хабародавача можна значно послабити. А шо його защищать? Гроші він вже оддав.
    Пунхт 4. Хабар вважати довгострочною позикою хабарохапачу (мінімум 999 років), без процентів та без надії, що ці гроші повернуть в случаї невиполнєнія обіщаній.
    Пунхт 5. Хабарохапач має вести себе толково з конкретними пацанами, якщо не хоче на жопу приключєній.
    Пунхт 6. Кончилася хортиця, дальнєйшеє продвіженіє законотворчєства без оної нє двігаєццо.
 
Пи. Си. Дальнєйшую розработку Закона можуть продовжувать усі бажаючі. Всі дополнєнія будуть учтєні. Ціна одного дополнєнія - тисяча амириканьських рублів. Бакси прошу перечисляти в Кіпрський банк на мій щот № 01234567899876543210.
 
Пи. Пи. Си. Якшо треба підкоректірувать закон про вибори, я і моя молода команда до ваших послуг. Опит в дєлє законотворчєства у нас не менший ніж у верховної зради ради. Я думаю ви самі в цьому убєділісь. Жду заказов на ісправлєніє сучествуючіх законов і дополнєній до ізложеного проєкту. biggrin
© TVOREC [20.11.2011] | Переглядів: 2107

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook