для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вони Їдуть


Вони Їдуть
Як не відкриєш газету, інтернет, телебачення, щодня чуєш, читаєш і бачиш якісь перестановки у владі. То змінюють керівників міліції, то губернатора, то директора школи і навіть директорів кладовищ, і чомусь,  у всіх ,місце народження чи Донецьк або Донецька область.
  
 
           У кожній області нашої країни, до цієї експансії начальників з Донецька, керівники гучно заявляли, що їх область або район такі самостійні, такі волелюбні, що не потерплять у себе призначенців з інших областей, в мішку привезених. Мовили, ніколи, наша обласна або районна рада, не проголосує за чужака, якого ніхто не знає. І чому ж зараз  мовчать в ганчірочку, єдиноголосно голосуючи за чужаків. Чому, так звана Партія регіонів, так упевнено себе поводить, нахабно розтоптує усі маленькі, кволі паростки демократії. Чому, наші підприємці мовчки погоджуються з тим, що у них забирають їх бізнес представники донецького клану і сім'ї. Я кажу в основному за Південь України, зокрема в Одесі, що віддала 70 % голосів виборців за цю мерзоту.

 
       Наш "7 кілометр" забраний Фірташем, і зараз, практично не працює, побори піднялися у декілька разів, а вони усі голосували за цього бандита. А в  Західній Україні, де вплив цих бандитів менший, оптові ринки працюють чудово.  У Одесі всього едина телекомпанія не підконтрольна бандитам, і що? Щоденні наїзди на неї, обкладена судовими переслідуваннями, забирають приміщення. Але вона, все-ж ще доки чинить опір.  Журналіст, який посмів трохи відкрити завісу таємниці над імперією Кивалова, саджають на 6 років. І де ж ця хвалена волелюбність   одеситів, що дозволяють їздити на собі кожному, кому не лінь. Тут і мер міста з Сахаліну, у пресі заявив, що він чотири роки не платив податків Україні, після цього став депутатом від бандитської партії в Раді.  Тут і губернатор, що народився в Західній Україні, прийнявши в Одесі пост, відразу промовив, що українська мова - це не мова, і перейшов на російську.
 
     Одесити  (а їх в Одесі залишилося %5) звичайно протестують, але інша масса…..Інша маса, що голосувала за Бандюковича, живе за принципом "Прийшли наші, ура, напаскудили мені у борщ, слава богу,згвалтували сестру, нарешті втопили бабусю в туалеті, мене позбавили житла,( а навіщо воно мені, коли є Янукович з його Межгір*ям) і із задоволенням  кажуть, "Во дає  Федорович, давай исчо, головне, щоб не було ненависної української мови, і на 9 травня пройти з червоною ганчіркою
"
 
      А як може по іншому  поводитися суддя Кирєєв, якщо суддя КС, знаючи що він вибраний з підлогом голосів, спокійно займає своє(чуже) місце в КС з прицілом на голову КС. І його совість не мучить, і не сняться вночи криваві чоловічки. Адже якщо,  врешті-решт прокинеться ця неповоротка, ледача, боязка і погоджувальна Україна, то ним усім мало не здасться. Але це навряд чи станеться. Знову замажуть очі черговими виборами, черговими обіцянками, і народ знову піде за ними, як за провокаторським бараном. Помахають ганчіркою, у вигляді російської мови, і голодні, обірвані мещканці цієї країни кричатимуть "Бандера не пройде" і "Ура Великому визволителеві усіх народів - Сталіну".

 
            З 2004 року Віктора Януковича намагаються представити маріонеткою, що виражає інтереси великого капіталу. Але останні події наочно продемонстрували, що президент Янукович виражає особисті комплекси, фобії і забаганки президента Януковича. 11.11.2011 _ Михайло Дубинянський, УП -Звичайно, злізти з теплого золотого унітазу, напханого електронікою, ніхто не хоче. Для цього вони і усі роблять. І судді скрізь свої, і міліція (яка проходить навчання у травматологів, як бити, щоб не було слідів), і прокурори і місцева влада, і все ті, хто може утримати бидло у вузді,свої.
 

        А що робити нам? Чи вірити обіцянкам наших політиків і йти, як на заклання, до виборних урн, або брати вила і виганяти їх усіх. А якщо брати вила, то де узяти того лідера, та ще такого, щоб він потім не всівся на золотий унітаз? Адже який ентузіазм, моральний і політичний підйом був у народу після Померанчевих подій! І як безславно усе прогадив, цей так званий лідер, ця гниломорда сволота. Адже це не ми придумали меморандуми з бандитами, які з переляку поховалися в інших країнах, адже це він повернув його із забуття, і він убив віру народу в справедливість. Його невгамовна жадібність, боягузтво, містечковість і брехло-патріотизм привели до влади Богоподібного.
 
      І тепер, коли потрібно протестувати проти цієї камарильї, тільки жменька сміливців вірить ідеї скидання цієї влади силою народу. А інші…. інші сидять на своїх заводах, фабриках, конторах і бояться усього, своєї тіні, косого погляду хазяїв, і тільки в туалеті, закрившись щоб ніхто не побачив, грізно машуть своїм немічним кулачком. Вони думають, якщо моя хата з краю,  то за ними не прийдуть. Прийшли. Вони вже тут. Вони в твоїй кухні, спальні, старій машині, в маршрутці, яка везе тебе на рабську працю, скрізь…
 
     А от на кухнях, (зачинивши вікна і вмикнувши воду для конспірації) вони сміливі, говорять, що їм вже недовго залишилось і ми їм покажемо, що про демократичну люстрацію вони тільки можуть мріяти, люстрацію робитиме автомат і взагалі, завтра мало не світова революція, і захід нам допоможе і інші байки. Ні панове, нічого Вам не допоможе, і оратимете на цих бандитів до кінця життя, та ще і дітей своїх припряжете. І як би ми не відносилися до Юлії Тимошенко, вона сіла за грати не тому, що зловживала владою, а тому, що втратила владу. Її приклад - іншим наука. Тепер за владу триматимуться руками, ногами і зубами. Ціна високих крісел різко зросла. 11.11.2011 _ Михайло Дубинянський, УП.
Амінь.
© Tutanhamon [14.11.2011] | Переглядів: 2454

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook