для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Танець "Льохко-неньку"


Танець
Гамарджуба шановні! Або, йонапотківана! Ну, а щоб зовсім всім було зрозуміло, то, здоровенькі були!
Я зараз про все. То біш про себе. Не знаю, хто як, а я оце юзаю в мережі тільки з однією метою, щоб допомогти грохнути цю смердючу (хотів написати "владу", але це буде знущання над цим терміном), Прдунську кодлу. Можливо пізніше, коли вже буду кидати останні лопати землі на їх могили, та поприбиваю лопатою і поплигаю на могильних горбиках, тоді займуся чимось іншим.
Як відомо, історія, коли повторюється, то повторюється у вигляді фарсу.Можливо, Ананас хоче бути крутим дядьком, щось на кшталт Сталіна, але тут в нього кишка, або більш точніше, мозок, тонкий. Та і країна не та, нема Сибіру, нема чим лякати народ. Я вже не кажу про те прислів'я, про трагедію, та фарс. Зараз це стадія фарсу, нічого не поробиш. Хоча і не зовсім фарс, все ж такі люди реально сидять по в'язницях, і вбивають декого. Скоріше, це трагікомедія.
 
Так що, тут дві складових, трагедія, та комедія. Звісно, я хочу, перш за все, розрулити трагедію. Але, окрім мого бажання, тут ще потрібна допомога суспільства, яке досі знаходиться в ступорі і не може гучно та дохідливо вигукнути - "тварі, йдіть на ...й". А в мене нема ні "Абрамсів", ні нашого "Оплота", щоб проїхатися по просторах Межигир'я, або розваляти мури Лук'янівського СІЗО. Ну, і нема карбонаріїв, разом з якими можна було би взяти штурмом Банкову
 
Можна ще доводити у розмовах на форумах, який жах відбувається в країні, але зі свого досвіду, бачу, що це більше нагадує метання бісера перед свинями, ніж якась корисна, та дієва справа. Я ще не зустрічав якогось "заблудшего", в якого би, в результаті задушевної бесіди сталося просвітління мізків. Нормальним людям нема що доводити, а ідейним синякам, дебілам, та співробітникам тайних служб, нема сенсу. Тим паче, коли поспілкуєшся з такими, то теж починаєш відчувати себе таким самим тупим. як і вони. Не дарма давні люди казали - "cum his versare qui te meliorem facturi sunt" (спілкуйся з тими, хто зробить тебе краще).
Так що, по лінії трагедії я знаходжуся в стадії низького старту, як тільки, так одразу.
 
Друга складова, комедія. О! Тут в мене вже більше можливостей якось вплинути на ситуацію. Тим паче, що сміх, це моя улюблена справа. І нічого не можу з собою зробити, люблю сміятися, і все. А враховуючи те, що в мене є якісь навички в різних фотошопах, анімаціях, і на додачу до цього, ще якийсь креатив присутній, то я намагаюся використовувати це з користю. Звісно, не фахово, звісно, я не Жванецькій, але що можу, те і ковиряю. Здебільшого, в гротесковій манері. Щось виходить, щось ні. Але на даний момент, це в мене едина зброя, якою я володію. Прийде час, візьму в руки іншу.
Так, ну все, хотів зробити невеличкий вступ на ці півтори тисячі знаків, а вийшла якась невеличка  новела. Краще, ось, подивіться. що я тут наваяв -
 
© маска [12.11.2011] | Переглядів: 6811

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook