пароль
пам’ятати
[uk] ru

Відбувся легким переляком...пронесло.


Відбувся легким переляком...пронесло.

Цікаво, от  які думки могли бути в цей час в головці Януковича ?... бо по його фейсу на фото ничь незрозуміти.
 
А от нашого Фьйодоровича на Буковині перелякала кулька. У дитячому будинку отця Михайла Жара у селі Молниця Герцаївського району ( і як його тільки туди занесло ?) президента Януковича вихованці зустріли міні-концертом. В оточенні дітлахів, які всадилися президенту на коліна, глава держави слухав пісні.
 

Правда пан Бойко, якому дітей на коліна  не дісталось, в цей час уявляв собі якійсь інші фантазії...з вихователькою, і явно не переймався проблемами держави та уряду.
 
  Під рос. композицію «Маленькая страна», бо української небуло в фонотеці дит.закладу ( а чому тоді не "мурка" ac ??? ) малеча запросила президента у хоровод. Під час танку у залі луснула кулька. " БАХ!" Pomegranate
  "Знову важкий тупий предмет" - подумав бідолаха і вже був театрально почав падати на руки малят проте запримітивши облишений кимось без догляду гаманець Янукович стрепенувся,  швидко опанував себе,  весело підморгнув попові Михайлу і продовжив вдавати хорошого вуйка.
 

Дитячому будинку президент подарував новий автобус “Temsa Safari HD”, якій купили за наші бюджетні гроші та гору м’яких іграшок і солодощів, які теж придбали не з "кішені" гаранта.
  А от іменинниця - 9-річна Віра отримала із рук президента велику ляльку. Коли ж дівчинку запитали, який він, той  Віктор Янукович,  вона відповіла: «Красивий»!  Ну  а що ще їм могло відповісти мале дівча, бо Віра вже знає про долю іншої...дівчини...Юлі.
 
    У відповідь на ласку та подарунки від президента,  діти подарували йому.... його ікону ! ac
  
                                                             СПОЧИВАЙ З МИРОМ
 

© Захар Беркут. [10.11.2011] | Переглядів: 2556
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати