пароль
пам’ятати
[uk] ru

Додайте Бога!


Додайте Бога!

 
                      "Господь виштовхнув мене у цей світ, як та мачуха,
                        що послала у грудні за пролісками"
                                                         Венедикт Єрофєєв
 

У нумерології Бога символізує одиниця (1). Тому почнемо відлік покроково із двійки (2).
 
Двійка (2) символізує розділення: на добро і зло у людській душі, на світло і темряву тощо.
 
Якщо до двійки розділення (2) додати Бога, то вона перетвориться на трійку (3) - число, що символізує об’єднання усіх начал, Трійцю. Животворяще начало.
 
Додаємо до об’єднавчої трійки (3) Бога і отримуємо четвірку (4), число всеохоплення, чотири боки світу, чотири першоелементи. Всеохоплення Божого Задуму.
 
Додання Бога до четвірки (4) всеохоплення перетворює її на п’ятірку, число порядку. Бог впорядковує Всесвіт своєю присутністю.
 
Якщо до впорядкованого Всесвіту п’ятірки (5) додати Бога з’явиться шестірка (6), число кохання. Додання Бога у душу несе виникнення кохання.
 
Тепер додамо до шестірки кохання (6) Бога і вона перетвориться на сімку (7), яка символізує магію та релігію. Кохання-шістка стає магією, релігією. Наповнюється надможливостями.
 
Сімка (7), яка символізує сім Днів Творення при додаванні Бога перетворюється на вісімку (8), число безконечності та безмежності, безконечності безсмертного Всесвіту, безмежності магічного кохання, безконечності оволодіння знаннями, безконечності та
безмежності нашої віри в Бога.
 
Але якщо у вісімку (8) безмежності та безконечності нашої віри додати Бога - то виникне дев’ятка (9), число мудрості, число переходу на якісно вищий рівень знань та світосприймання, ключ до розуміння Бога, Божественного Задуму та нашої ролі у ньому.
 
Всі ці можливості існують у кожній людській душі у закодованому вигляді, треба тільки позбутися гніву та гордині, відмовитися від заздрісних поглядів у бік інших людей, зазирнути у власну душу і, придивившись уважно, відокремити сутність від соціальних нашарувань, і вивчати її неквапом і з повагою.
 
Тож давайте, братове, додавати Бога у кожну свою думку, у кожен крок тіла, рух душі, кожен свій поступок. І тоді наступний крок буде якісно вищий! Це будуть кроки уверх! Щабель за щаблем!
 
Вибудуємо, братове, у своїй душі Храм! Бо ми цього варті!
 

 
© С. Левитаненко [01.11.2011] | Переглядів: 1581

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.3/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати