пароль
пам’ятати
[uk] ru

бачили очі що обирали..., а треба було мозком послуговуватись


бачили очі що обирали..., а треба було мозком послуговуватись
        
 
Ну ось ми і отримали заяву міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія БОЙКА, що Україна «буде змінювати чинні газові договори з Росією  винятково в ході переговорів»  , а не звертатись до суду Стокгольмського. Така собі заява-малява про мир та дружбу, і що все буде "пучьком" у канкрєтних пацанів. Ви може подумали, що я тут йорнічаю та стьобаюсь ? Та ні, запевняю вас.
 
Коли звинувачували жінку, яку так нелюблять прихильники віри в "свєтлоє покращення",  яка і  заключила той "клятий" газовий контракт з нашим північним сусідом, то головний галас стояв навколо ціни за той газ. Головне звинувачення - НЕВИГІДНО та ДОРОГО! І навіть сам Янукович, який виступає  вже майже два роки в ролі "гаранта свого покращення", потрясав своїм кулачком у бік того сусіда, з яким та жінка  заключила такий невигідний контракт, і теж погрожував судом сусідові, правда вже не своїм кішеньковим, а самим що не є ЕВРОПЕЙСЬКИМ, Стокгольмським ! У кожне вухо та око нам всім доносили засоби інформації від гаранта  , що "зло" буде покарано, контракти розірвані, чи то анульовані, а саме головне - винуватці злочину будуть покарані. І  ще саме головне - ГАЗ БУДЕ ДЕШЕВШЕ !!! так в чергове обіцяли януковичі.
 
Ну і ось людина, яка хоче всеж розібратись та зрозуміти, а що ж злочинного було в тому контракті, сподівається, що Стокгольмський суд розбереться та засудить винуватців міжнародогозговору, у разі виявлення злочину. А вже на підставі рішення Европейського Стокгольмського суду про злочин ( якщо такий буде встановленно) можно було б  засудити і ту жінку, яку януковичі так ненавидять та бояться, а тому хочуть бачити її в буцигарні, і "кабальний" договір розірвати. Така вже правова практика у світі.
 
  Але нічоготакого не сталось,  все відбулось, як відбулось. І жінка та вже в тюрмі, і договір той не анульований,бо влаштовує,  і свій лохторат януковичів задоволенний, аж "кипятком" пісяє, хоча за газ платить тепер більше... та і на ту европу пацани "поклали". А вже домовлятись будут пацани між собою " винятково в ході переговорів". Ось така, хлопчики та дівчатка, новина.
 
  Хоча  об'єктивності раді скажемо, що по при всі воплі-соплі януковичів про ніби то злочинний контракт Тимошенко, ціна на газ для всіх нас, і лохтората того в тому числі, не те що зменьшилась, а навіть ЗБІЛЬШИЛАСЬ вже за часи "царювання" Януковича !.
Як кажуть в нашому селі - бачили очі що обирали, а треба було мізками  послуговуватись
 
  
 
  http://censor.net.ua/news/186191/ukraina_ne_sobiraetsya_suditsya_s_rossieyi_za_gaz_kabmin
© Захар Беркут. [27.10.2011] | Переглядів: 3890
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати