пароль
пам’ятати
[uk] ru

Мая ніпанімайт


Мая ніпанімайт
Не розумію. Для чого наші "слуги народу"  всіх категорій використовують інтернет. Напише якийсь письменник, журналіст,  депутат,  політолух, або інший "просвітитель нації", якусь статтю на сайт в форматі шкільної замітки в стінгазету і все. Опублікували та й втікли.
І що, треба думати, що вони не цікавляться відгуками читачів? Якраз цікавляться, бо кому ж не хочеться почути, наскільки він розумний ;)  
Але, ніби з кущів спостерігають. А вийти до тих читачів, яким пишуть, поспілкуватися з ними, відповісти хоч на декілька запитань, чи то взападло вважається, чи такі вони олімпійські боги, те не зрозуміло. І не допросишся.
 
А без зворотнього зв"язку система йде в рознос. Бо, кожна система має бути збалансована. Закон фізики такий є. У всьому іншому теж так. І в політиці теж. От побачимо, що скоро станеться з зашою державною системою.
 
З часом люди визначаються з ціною таких публікацій і автор губить довіру, а потім і авторитет. І стає дятлом.
 
Є ще одна гіпотеза. Може їм не хочеться показати рівень дурості своєї. Бо, може, вони шкрябають ті дописи місяцями, обклавшись енциклопедіями, а в реалі ж треба відповідати оперативно. От і бояться показати рівень свого інтелекту.
 
Тоді да. Тоді нема питань.
© Uatumbai [27.10.2011] | Переглядів: 2105

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.6/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook