пароль
пам’ятати
[uk] ru

лапи, крила? главноє ХВОСТ!


лапи, крила? главноє ХВОСТ!
Коли Україна перестане бути нєзавісімой і стьане НЕЗАЛЕЖНОЮ?
Ще зовсім недавно програмно нєкто під кодовим псевдонівмом ЛІДЄР (в народі Підєр) заявив з КИМ потрібно боротись (тут повне відозвернення):
http://video.bigmir.net/show/23871/
Там прямо невказують конкретну національність, релігійну приналежність чи корлір шкіри або параметрів черепу.
Там їх окупаційний Лідєр каже про КАЗЛОВ  КАТОРИЄ  МЄШАЮТ  ЖІТЬ. І що з ними потрібно нєщадно такі боротись.
 
А тепер лише коротенька констатація ДЕКОТРИХ фактів:
1. Ще за часів СРСР в Україні стали появлятись памятники Бандері та воякам УПА (ставили їх по селам там де хотіли увічнити память земляків. Ці памятники були ПІДІРВАНИ. Винуватців підривів ніхто і не шукав.
2. На Говерлі зруйновані державні символи України. Відео показано в Інтернеті. Винуватців типу почали шукати, але ніхто їх видачі з РФ не просив і ніхто так і не скарав чим закончилась порушена по факту справа НЕВІДОМО. Фактично відомо ЗАМЯЛИ............
3. В Харкові пошкоджено, а тепер вже і в Стаханові зруйновано памятник Т. Г. Шевченко. Знову винуватців НУЛЬ. Їх ніхто і не шукає.
4. В Луганську встановлено памятник ЖЕРТВАМ  УПА і музей подібний є. УПА правда не встигло розгорнути свою діяльність на теренах Луганщини, але організаторів цього шабашу цей факт не надто бентежить.
5. В Одесі, Криму, тепер і в Луганську ставлять памятники Катерині 2 (котра ввела небачине кріпосництво тазруйнували Січ.
6. В Запоріжжі ставлять МАФ (прричому незаконно) Сталіну.
7. На будинках на державному рівні вивішують червоні прапори та бігборди зі Сталіним
 

Що маємо натомість з іншого боку:
1. За пошкодження памятнику. кату українського народу Леніну, кількох КУНівців тягують по судах.
2. За руйнування незаконно встановленого МАФу Сталіна кілька місяців тероризували декілька десятків людей по всій країні. (Причому ці патріоти належали до різних організацій, хоч більшисть була з Тризубу)
3. Державні органи фактично воюють (своїми судами про відміну звань) з героями українців .
4. Для того щоб поставити памятник комусь з українських героїв доводиться ледь не чинити подвиги ГЕракла за рівнем навантаження та спротиву.
5. Під час останнього відзначення проголошення незалежності України мусарня відкрито присіпувалась до людей котрі мали українську символику. (Чьо сє удумалі с сініжьолтим флагом в Украінє хадіть?!!)
6. Жінці що відрізала стрічку з вінка Януковича впаяли ДЕСЯТЬ діб арешту. Уявляєте за стрічку 10 діб, а за спилення памятного Хреста в Бабиному Яру (розстріляним патріотам України) нанічого.  Тих хто зруйнував хрест навіть нешукали.
 
І це вже некажучи про утиски української мови. Достатньо включити ТВ щоб пересвідчитись українською мовою хіба реклама йде і поодинокі фільми. Суцільні низькопробні россійські серіали по всім каналам безвиключення (хоч ні є канал РАДА. Але там і так більшисть депутатів українською неспілкуються. А голова уряду окупантів взагалі просто знущається з української мови всіма отими ПАПЄРЄДНІКАМІ та іншими мовними покручами. І все це на фоні фактично заборони діловодства українською мовою в м. Одеса та м. Донецьк. Це саме і Луганськ та Харків. А про пресу чи сайти в Інтернет різних організацій, підійди до кіоску. Вага видань неукраїнською мовою в КІЛЬКА РАЗІВ перевищить вагу україномовних видань.
 
Те саме знущання йде і нарівні відношення щодо памяти жертв голодомора.
 

Отже видно що під казлами лідер окупантів прямо бачив всіх українців. Видно що він тримає слово і таки бореться з ними.
 
Прикол в тому що на тлі цього фону від нас українців, ця окупаційна комарілья вимагає ТОЛЕРАНТНОСТІ. ТЕРПІМОСТІ та ПОВАГИ.
© Слово [24.10.2011] | Переглядів: 1974

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook