для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ 2009 року


СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ  2009 року
Закрутки на пінистих винах вже потихеньку розкручюються, а Дубина зі своєю газодобувною, переговорною командою мчить на всіх парах на московське летовище щоб встигнути випити за столом у Києві за наступающий 2009 рік як не перший то хоч черговий тост. Бо Президент України Віктор Ющенко категорично заборонив підписувати контракт на поставку Росією газу по ціні 235 доларів за тисячу кубів видавши Дубині директиви на переговори хоч за Конституцією України президент і не мав на те права. Такі повноваження у президента закінчилися з першого січня 2006 року з вступом в дію поправок до Конституції підписаних Ющенком під тиском в 2004 році.
 
А в Москві, розпорядники газу, Медведев та Путін дають вказівку перекрити лудло і не дати ні кубометру енергоносія Україні поставивши перед фактом Європу про непорядність і неспроможність України безперебійно поставляти газ до західних споживачів.
 
Батько нації, мессія Ющенко, погнав як сірий долиною на змащених слаломних лижах у Карпати залишивши (згідно до Конституції України) розгрібати проблеми непоставки газу Росією для Європи і України Прем"єр-міністра Юлію Тимошенко.
 
Тиск в ГТС поступово знижується, а навкруги сніг, мороз, хуртелиці. В Україні всі і все підняті на ноги. Виникає нагальне питання: "Як вижити в цих умовах?"
 
А як вижити коли газ закінчується, а з Росією не підписано ніякої угоди.
 
Колапс підкрадається з кожною хвилиною. І ось він наступив...
 
При двадцятиградусному морозі вода (не антифриз) у всіх опалювальних системах швидко охолоджується і перетворюється на лід.
 
Труби починають тріщати по швах, а де не по швах, там рвуться на здоровому місці... Та й чьому там рватися? Труби, ті що закопані в землю, взагалі як труха і тримаються тільки за рахунок іржі та накипу.
 
В міських будинках можливо протриматися без поривів труб тільки за рахунок електроенергії. Температура хоч і знизилася до 10-5 градусів по Цельсію, але там є можливість вберегтися від додаткового затоплення тільки ввімкнувши нагрівачі.
 
Народе! Народе не вмикайте всі разом нагрівачі бо наші системи енергопостачання не розраховані на такі навантаження! Та де там - дітям холодно, малята замерзають і починають хворіти. Вмикають усі у кого є що...Страх, жах... Дроти поплавилися, трансформатори погоріли. Частота в сітці знизилася до автоматичного відключення і щоб відновити енергопостачання потрібно декілька діб на врегулювання всіх питань аварії в енергосистемі.
 
Почали горіти будинки в містах і селах. Води щоб гасити пожежу ніц не маємо бо помпи не працюють без електроенергії. Бензин і солярка закінчилася і ні на чім приїхати до вогнища пожежникам.
 
Зв"язок ще працював поки була електроенергія, а як погоріло все, то перейшли на резервне. Знову ж бензин і солярка закінчюються і треба переходити на акумулятори. А чи надовго іх хватить без підзарядки?
 
Вода в водогонах пропала, а набрати ніде крім річок та озер. Епідемії через бактеріальне засмічення води яку ніде прокип"ятити.
 
Урбанізація і комфорт це надбання людства перетворюється на загальну біду. І якщо український народ, який ще не так давно проходив подібне, якось ще борсається в таких умовах, то що говорити про ситу й вихолену Європу. Перенос подібного апокаліпсису на їх терени може викликати тільки співчуття.
 
Все. Кінець. І Україна і Європа замерзла, захворіла і почала вимирати тисячами в день...
 
А миздобул малюючи яйця на планшеті і словом не обмовився про подібний кінець України і Європи. Треба б йому було підрахувати економічні збитки від апокаліпсису від непоставки газу в Україну і Європу...
 
От якби ЮВТ не надавила на Дубину з підписанням контракту на поставку газу і в наслідок цього були би "розморожені" всі опалювальні системи України і Європи яби сам, перший, висунув обвинувачення Юлії Тимошенко за всеєвропейську катастрофу.
 
© VOL [22.10.2011] | Переглядів: 1772

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook