пароль
пам’ятати
[uk] ru

Громадянин Янукович, доведіть свою невинуватість!


Громадянин Янукович, доведіть свою невинуватість!
У останньому висе рі типа херанта:
 
"Я никогда не использовал свое положение для оказания давления на украинские правоохранительные органы или на суд", - сказал Янукович в интервью телеканалу Euronews, отвечая на замечание журналиста о том, что объектом обвинений на суде является заключение газовых соглашений, что большинство международных обозревателей воспринимают как политическое обвинение, а не уголовное.
"Я желаю Тимошенко доказать свою невиновность. Если она допустила ошибку, из-за которой страдает вся страна, она должна сказать правду. Если она не заплатила налоги – она должна это признать и заплатить их. Все это будет выглядеть естественно", - подчеркнул Президент.
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1274575-yanukovich-ya-nikogda-ne-ispolzoval-svoe-polozhenie-dlya-davleniya-na-sud
 
він із притаманною йому глибиною думок і почуттів, а головне, на основі діючої Конституції, заявив стосовно обвинувачень Юлі, що бажає їй довести свою невинуватість!
Та йому навіть і не потрібно "использовать свое положение". Його шістки все за нього вгадають і зроблять!
Але вдумайтесь у цей могутній висер типа херанта типа конституції: "Хай вона доказує свою невинність"!
Навіть не знаю, що й сказати! Чи це просто довбойо бізм херанта, чи це вже норма права в Україні, коли кожен має ДОВОДИТИ свою невинність?
Слухай, херант херов, а тобі, довбойо.бу, хтось із твоїх сраколизів ніколи не казав, що в Україні за Конституцією ДІЄ правова норма, що зветься ПРЕЗУМПЦІЯ НЕВИНУВАТОСТІ!!?? І що це прокуратура і слідство МАЮТЬ доводити вину обвинувачуваного, а не він доводити свою невинність.
От жеж уйо.бок єнакіївський!
Ти, херант,  вже своїми зрадницькими антиукраїнськими злочинними діями заробив на кілька життів ув"язнення! Доля Мурчика Кадафійського скоро здаватиметься тобі раєм! І коли тобі захочеться заволати: "Дайте мені довести мою невинність!", буде вже пізно. Висіти тобі, кур.во, на брамі Межигір"я, або на простій гілляці серед лісу.
Здохни зрадник!
© itar [21.10.2011] | Переглядів: 2940
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати