пароль
пам’ятати
[uk] ru

Гілляка для єнакієвського джамахєра


Гілляка для єнакієвського джамахєра
Як краще сформулювати цю новину: «Ще один джамахерський диктатор  «помер від нанесених поранень»,  чи: «Нарешті собаці дісталася собача смерть!»?
Мені здається, що особливо уважно до цих термінів має придивлятися і прислуховуватися  теперішній бугор кримінальної донецької джамахєрії,  головний урка країни - януковоч.  
Якщо цей урка-йолоп гадає, що мури Межигір’я  і зграя його цепних охоронців врятують його від гніву народного, то хай і залишається у своїх мареннях. Жодна диктатура не тривала стільки, на скільки розраховував сам диктатор. І УСІ диктатори кінчали однаково.  
Як він вважає: коли його повісить догори дригом на брамі Межигір’я чи на простій гілляці розлючений й  оскаженілий український нарід, чи буде йому якась різниця від того, як назвуть його смерть: собачою чи людською?
Єнакієвському овочу неварто забувати й про долю усієї  своєї родини...  Сини діктаторів довго не живуть (лівійські кадафійські ублюдки тому приклад), а гнів народний змете усі згадки про януковочів, щоб і духу їх не залишилось в Україні разом із їхними поплічниками і приспішниками.
Слава Україні!
Хай згніють усі її вороги й овочі!
© itar [20.10.2011] | Переглядів: 2520

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати