для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гудбай, Європа!


Гудбай, Європа!
Сталося те, що й мало статися. Європейський союз, відмінивши візит Януковича до Брюсселю, дав ясно зрозуміти, що не збирається сюсюкати з авторитарними режимами.
 

 
От тільки мене не покидає відчуття, що окупаційна влада в Україні саме так все і планувала. Щоб сказати громадянам, мовляв, Європа нам вказала на двері, то ж у нас немає іншого виходу, як інтегруватися з Росією. Митний союз, єдиний економічний простір, союзна держава.
 

 
Підготовка до цього велася з самого початку. Це й відміна дванадцятирічної шкільної освіти (як в Європі) й перехід на одинадцятирічну (як в Росії), й нещодавній перехід в один часовий пояс з Москвою (як було за СРСР). Та й заява Литвина, про можливість приєднання до митного союзу з Росією, зроблена днями лише підтверджує такі припущення.
 

 
Що далі? А далі закручування гайок – хто не з регіоналами, проти того відкриватимуть кримінальну справу. Щоб боялися.
 

 
Хоча, всім відомо, що перекручена гайка може тріснути.
 

 
Втім, регіонали надто впевнені в своїй остаточній перемозі, щоб всерйоз замислюватися над тим, що буде з ними, коли в суспільства остаточно зірве різьбу.
 

 
Регіонали звично ігнорують громадські настрої, демонструючи свою зневагу до будь-яких демократичних інституцій. І навіть в тих областях, де в радах вони в меншості, ПРдуни поводяться як господарі. Ви тут приймайте, що хочете, а ми на вас клали з прибором.
 

 
Як показник сьогоднішнє ігнорування фракції ПР в повному складі позачергової сесії обласної ради. Регіоналам вже не потрібні ці смішні ігри в демократію. Вони переможним маршем крокують пограбованою ними країною не зважаючи ні на що.
 

 
Що ж до Євросоюзу, то, сказавши «а», там мали б сказати й «б». Це й заборона в’їзду українських чиновників на територію ЄС, і блокування їхній закордонних рахунків, і, зрештою, відміна проведення в Україні «Євро-2012». Може тоді б ці самовпевнені пройдисвіти бодай трохи замислились над своєю поведінкою.
 

 
А так, постраждає лише український народ, якого знову насильно затягнуть в азіатчину, щоб і далі нещадно експлуатувати.
 

 
Ну, що ж, як прийнято зараз говорити: «Спасіба жителям Данбаса…».
 
© R`n`R [18.10.2011] | Переглядів: 4751

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook