пароль
пам’ятати
[uk] ru

Свій від свого по чуже...


Свій від свого по чуже...
Нещодавно знайшов статтю (ознайомитись можна на http://efes-jkg.ucoz.ua/publ/zapozicheni/bez_evroremontu_v_cherepnij_korobci_khrushhivki_ne_modernizuvati/2-1-0-29).
 
Стосується мого улюбленого - енергоефективності ЖКГ.
Цитата:
[B"]Проблема не нова – багатоповерхівки в Україні терміново потребують капремонту. На думку німецького експерта (підкреслення моє) Акселя Фівеґера, ситуацію можна зрушити з мертвої точки, якщо власники квартир нарешті навчаться об’єднуватися."[/B]
 
Автор говорить, що "власники квартир мають зрозуміти, що лише об'єднавшись вони будуть дієздатними. «Важливо діяти групами задля відстоювання власних інтересів, а не поодинці, інакше нічого не домогтися...
Він переконаний, що тоді стане реальним отримати й банківський кредит на ремонт будинку, і можливо вибити якусь підтримку з боку держави
".
 
Тобто підтверджується моя теза, яку я вперше виклав здається ще 2005 року на першому власному сайті.
 
В лютому 2011 року на форумі ДД була тема (хотів тут дати посилання але передумав, щоб не розводити знов стару суперечку), ТС якої намагався висміяти мою пропозицію щодо моделі ефективного енергоспоживання ЖКГ. Називав мене нахабним, авантюристом і шахраєм.
 
Справедливості ради скажу, що на тій темі її автора майже ніхто не підтримав (а можливо зовсім ніхто). Більше того, він добалакався до бану.
 
Чому вирішив про це написати в ІМХО.
 
Мені здається, що в цій ситуації, як в краплині води віддзеркалюється наша ментальність: якщо свій науковець щось пропонує - то він дурень, нахаба, авантюрист тощо.
Якщо читаємо теж саме від іноземця (через 6 років) - то його ми називаємо експертом і зразу ж починаємо приміряти його висновки до себе. Потім ще запросимо і заплатимо гарний гонорар.
 
"Отакоє-от".
 
© ToiSamiy [14.10.2011] | Переглядів: 1617

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.0/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати