для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

БРЕШІТЬ, БРЕШІТЬ ТА ЗНАЙТЕ МІРУ!


БРЕШІТЬ, БРЕШІТЬ ТА ЗНАЙТЕ МІРУ!
Панове, той хто серьозно займався бізнесом в 90-ті роки минулого століття, той пригадає як проходили оборутки. Обігових коштів постійно не хватало і розраховувалися бартером, взаємозаліками, а пізніше з"явилися векселі.
 
Декілька тижнів тому на "Свободі слова" Савіка Шустера "осиновий кілок" (Богословська) бігаючи по студію розмахувала паперами отриманими від МО РФ в яких пропонувалося Україні повернути 405 млн. доларів які (неначебто) висять в бухобліці за ЄЕСУ де в 1996 році керівником була Юлія Тимошенко.
 
Пам"ятаєте мабуть і статті компетентних людей з України які розбирали по кісточках лист Міністра Оборони Росії в якій спеціалісти поставили під сумнів сам лист, бланк на якому було надруковано текст, сумнівний підпис і т.і.
 
Знайомі ви мабуть і з закидами СБУ за приведені долари і про відкриття справи по неповерненню цих грошей Росії ЄЕСУ і особисто Юлією Тимошенко.
 
На "пред"яви" влади адвокати Юлії Тимошенко відповіли, що термін погашення заборгованостей сплив ще у 2001 році. Але сьогодні, на ЛБ, (http://lb.ua/news/2011/10/13/119281_Deja_vu_CHast_1_Prezidenti_i_.html) надруковані дуже інтересні факти про гроші за які ось вже декілька місяців чорнороті ПРовці розпинаються на всіх телевізійних каналах, радіо і друкованих виданнях.
 
           Автор вказаної статті приводить, що першопроходцем був не Лазаренко, а Евген Марчук який сказав: "В бюджете денег нет! Что делать?     Давайте, сказал он, поменяем шило на мыло! Т.е. долг за газ - на облигации внешнего валютного займа, всего на сумму $1,4 млрд. А потом, когда-нибудь, Украина, быть может, погасит эти ценные бумаги «живыми» деньгами. Или, на худой конец, можно будет обменять эту макулатуру на собственность – на акции приватизируемых предприятий…"
           Сам я з дніпропетровської області і пам"ятаю ті роки коли стали ходити легенди про молоду бізнесиню з Дніпропетровська яка постачала     бензин і газ на частину промислових підприємств України і доволі таки добре стала на ноги в ті складні часи.
 
Що ж стосується клятих сотен мільйонів доларів які українська партія влади (Янукович і Ко) хоче повернути Росії яка з подивом віднеслася до цієї ініциативи, то  в статті "Дежавю" автор О.Матюшенко приводить:"В один прекрасный день Газпром берет в своих дочерних банках кредит на $450 млн и погашает налоговую задолженность перед бюджетом. Министерство финансов, в свою очередь, перечисляет эти средства министерству обороны России, а военные заключают договор на поставку в некоем отдаленном будущем неких «материально-технических ценностей» с дочерней компанией ЕЭСУ – с зарегистрированной в Великобритании United Energy International, которая платит те же $450 млн Газпрому за поставки газа. Что остается делать российскому газовому монополисту? Правильно, погасить кредит!"
 
А нам, Чорнорота Б., а тепер за нею і СБУ, вішають локшину на вуха, що Юлька до цієї пори не розрахувалася з МО РФ. Фактично ж, там, через взаємозаліки все було вирішено ще у 1996 році. І як і говорили пізніше (і особисто й генерал Олійник який відсидів у буцигарні зовсім за друге, а не ці гроші) Юлькиних боргів перед МО РФ - НЕ МАЄТЬСЯ.
 
У мене виникає питання: "НА ЯКИХ ЛОХІВ РОЗРАХОВАНА ДЕЗА ЗАПУЩЕНА ВЛАДОЮ?"
  
© VOL [14.10.2011] | Переглядів: 2681

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.4/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook