для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вирок


Вирок
Якщо хтось гадає, що сьогодні винесли вирок лише Юлії Тимошенко, то це не так. Сьогодні винесли вирок українській демократії.
 
Я далекий від намірів ототожнювати Юлію Володимирівну з українською демократією, але так склалися обставини, що саме вона, не без зусиль правлячого угрупування, стала уособленням цієї демократії. Справа Юлії Тимошенко стала тим лакмусовим папірцем, який мав показати справжню сутність орди Януковича.
 
І хоча головний ординець сьогодні натякнув, що вирок не остаточний та може бути скасований апеляційним судом, своє завдання цей фарсовий судовий процес вже виконав. Нам усім показали нашу незахищеність перед репресивною машиною, виплеканою чинною владою.
 
Недаремно для демонстрації була обрана саме Юлія Володимирівна – основний суперник Януковича на президентських виборах. Нагадаю, що Віктор Межигірський набрав всього на 3% більше голосів виборців, ніж його суперниця (і то лише завдяки фальсифікаціям регіоналів).
 
І ось, найвпливовішого опозиційного політика сьогодні привселюдно відшмагали. А все для того, щоб ми дивилися й розуміли всю нашу нікчемність і уявляли з жахом, як же можуть вчинити з нами, якщо таке «витворяють» з Леді Ю. І щоб, усвідомивши, сиділи тихо й не висовувалися. Не заважали орді грабувати й продавати Україну.
 
Їм потрібен наш страх, наша покірність і наше мовчання. Їм потрібне покірне стадо, яке без опору йде на скотобійню.
 
Саме для цього й був організований цей процес. Згадайте, як для Тимошенко шукали статтю. Спочатку це були кіотські гроші, але справа розвалилася. Потім виплили автомобілі для сільських дільничних лікарів, вакцина проти свинячого грипу.
 
Та всі ці справи були аж надто очевидно притягнуті за вуха, то ж врешті решт вилізли газові угоди з Росією. І хоча й тут звинуваченнями виглядають надуманими, все ж певна специфічність справи дала можливість, тупо ігноруючи всі аргументи захисту, зачитати наперед написаний обвинувачувальний вирок.
 
По тому, як суддя Кирєєв зачитував вирок (поспішаючи, бурмочучи щось невиразне під ніс, ковтаючи букви, цифри й слова) було зрозумілим, що цей служитель зґвалтованої Феміди просто відбуває повинність, нав’язану йому владою.
 
Яку ж повинність тепер нав’яже влада решті громадян України?
© R`n`R [11.10.2011] | Переглядів: 7544

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/98

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook