пароль
пам’ятати
[uk] ru

Заява БРАТСТВА щодо вироку Тимошенко


Заява БРАТСТВА щодо вироку Тимошенко
По-перше, ще рано говорити, чи сидітиме Юля в тюрмі. Процедура її ув’язнення лише почалася. Можливо, апеляційному судові дадуть інші вказівки. Також не закрите питання про декриміналізацію статті, за якою її звинувачували. Владі потрібне сьогоднішнє рішення суду, аби проявити власну непохитність, але далі жорстокість вироку може бути демпфована.
 
По-друге, сама Тимошенко, депутати її фракції і взагалі вся опозиція більше розраховує на підтримку закордону, ніж власного народу і це, як з‘ясувалося, стало помилкою. Юлина опозиція не зробила нічого для створення страйкових структур по всій Україні. Хоча, таку можливість вони мали. Всі їхні сподівання – на американських та європейських чиновників.
 
Опозиція зробила все, аби знизити протестні настрої. Саме опозиційні депутати стали добровільними помічниками міліції у справі заспокоєння протестних настроїв. Коли люди під судом хотіли самовиразитись, їх зупиняли й закликали до покірності саме депутати БЮТ.
 
Навіть сьогодні, один із очільників БЮТ, Томенко закликав людей не битися з міліцією, замість того, щоб закликати міліцію не бити людей. Це очевидна капітулянтська позиція. Навіть у такій скрутній ситуації опозиціонери бояться народного бунту більше, ніж репресій влади. Це означає, що нам потрібна зміна політики опозиції, або нова опозиції.
 

Б Р А Т С Т В О
© Б Р А Т С Т В О [11.10.2011] | Переглядів: 3380

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.3/83

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook