для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

КРЕМЛЬ ЗДЕШЕВЛЮЄ ЯНУКОВИЧА


КРЕМЛЬ ЗДЕШЕВЛЮЄ ЯНУКОВИЧА
Керівництво Росії свідомо підіграватиме нинішньому керівництву України до останнього, вважає керівник уральської мережі центра «Євразія» Анатолій Арістархов.
 

«У Кремлі сидять не ідіоти, а розумні прагматики, які чудово усвідомлюють, що Віктор Янукович ніколи не дасть їм те, про що вони не можуть просити вголос, але їм насправді потрібно, на відміну від того, що вони вимушені вимагати від України публічно. Звісно, Медведєву потрібна не любов України – цього вони мають достатньо від купи своїх сателітів, а живі гроші. Регіонал номер один Віктор Янукович ніколи не купуватиме газ ні по 400, ні по 300, як це успішно робить нинішнє керівництво України», заявив експерт ІА «Депомаранч».
 
Новоєвразієць вважає наївними спроби регіонала апелювати до русофілів в Україні, бо таких в Україні переважна більшість і всі вони ставляться до росіян так само приязно, як французи до алжирців, -- прагнуть, щоб Росія продавала свої ресурси дешево. Кремль з цим ніколи не погодиться, "це могло дозволити собі лише керівництво колишнього СРСР, та й то лише в Африці".  
 
"Помилково вважати симпатиків Росії електоратом Януковича, ця теза ніяк не підтверджується ні опитуваннями, ні голосуванням людей, які висловлюються на користь дружніх стосунків з Росією. Кремль це знає. Заради покупця, який платить більше, ніж західні європейці, він ігноруватиме навіть ЄС. А Віктора Януковича швидше назве "блакитним", ніж погодиться на його залицяння. В Україні спостерігається чудова тенденція - чим дорожчий газ на російському кордоні, тим більше симпатиків Росії. Опитування КМІС в Україні продемонстрували, що після останнього подорожчання ціни російського газу на третину кількість кількість симпатиків РФ зросла також на третину і нині становить понад 90%. Кремль не стане плювати у такий колодязь заради партнера, який, на думку Кремля, все сприймає занадто буквально", сказав новоєвразієць.
 
Російський дослідник зробив таку заяву для преси у відповідь на прохання ІА «Депомаранч» прокоментувати твердження президента соціологічної служби «Український барометр» Віктора Небоженка, що у січні 2009-го Віктор Ющенко вимагав від уряду купувати російський газ по 400 доларів за тисячу кубометрів.
 
«Коли секретаріат президента в січні стояв на стороні «Газпрому» в газовому конфлікті і вимагав божевільну ціну, більше 400 доларів, тоді Медведев не говорив, що президент Ющенко тримає антиросійську лінію, тоді все було в порядку», сказав Віктор Небоженко у п`ятницю в прямому ефірі радіо «Ера»
 
За словами Віктора Небоженка, Дмитрій Медведєв своєю заявою унеможливив перемогу на виборах Віктора Януковича і подвоїв рейтинг Віктора Ющенка.
 
http://depomaranch.at.ua/news/2009-08-15-288
Yark [20.08.2009] | Переглядів: 2269

2 3 4 5
 Рейтинг: 10.0/1

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook