для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

КОНКУРС


КОНКУРС
За найкращий логотип і слоган Києва обіцяють 50 тисяч
 
З 30 вересня до 15 лютого наступного року в Києві проводитиметься конкурс на кращий туристичний слоган і туристичний логотип міста.
 
Як повідомили УНІАН у Відділі інформаційного забезпечення Київської міської державної адміністрації, відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр ПОПОВ.
 
Логотип і слоган буде використано в рекламних, комунікаційних та інших заходах для формування позитивного іміджу української столиці за кордоном, збільшення її привабливості на міжнародній туристичній арені. Логотип передбачатиме графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення, а слоган – ключову ідею.
 
Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 20 жовтня 2011 року (за поштовими штемпелями).
 
Заступник голови КМДА Олександр ПУЗАНОВ повідомив, що конкурс проводитиметься у три етапи. «Перший – передбачає відбір професійним журі 10-ти робіт фіналістів, їхні імена назвуть не пізніше 15 листопада. На другому етапі кияни самі оцінюватимуть відібрані роботи. На третьому ж етапі їх оцінюватимуть іноземці. Способи підрахунку голосів можуть включати соціологічні опитування, СМС-голосування, інтернет-голосування тощо», – сказав О.ПУЗАНОВ.
 
Переможцем стане той, хто набере найбільше балів за підсумками другого і третього етапів, він отримає премію у розмірі 50 тис. грн.

 

Глубоко уважаемые ДД-шникы поскольку слоганы сейчас, судя по всему, в моде обращаюсь к ВАМ с предложением и у нас провести небольшой конкурс на лучший слоган для наших наиболее буйных пациентов! С призом проблем нет! Твердо обещаю ящик классного живого пива победителю! Если же победит кто-то из нашей прекрасной стати то возможны варианты с заменой приза. Вот только прошу глубоко уважаемую администрацию побыть в роли жюри и помочь в техническом воплощении задуманного! Как вам идея? Пробуем?durdom
© antanta [26.09.2011] | Переглядів: 9676

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook