пароль
пам’ятати
[uk] ru

Майбутній президент вже повернувся в свою державу.


Майбутній президент вже повернувся в свою державу.
   Ну ось і дочекались ми повернення нашого, можливо майбутнього, президента в пінати рідної держави !
І якщо вірити нашим засобам мас.інфи ( що часом буває навіть небезпечно для життя)  Ромко Ландик - витвір Ландика- татуся, нарешті повернувся в державу, після нетривалої гастролі до сосідньої держави.
 
  Не буду це повернення Ромка прив"язувати, чи то пов"язувати з візитом його наставника до білокам"яної (розумники це зроблять обов"язково). Просто констатую - Ромко повернувся !
 
  Ну а вже про розвиток подій та видумки версій про хід тих подій ми  почуємо напевно достатньо. Ну а з вашого дозволу дозволю собі своє бачення тут та зараз на вас вилити. Так ось !  Ромчику треба молитись на те нахабне дівчисько, яке йому відмовило у ласках та любови. І вимагати у свого татуся платити любі  ( маю на увазі - сумма ) гроші,  за те, шоб дівчисько не дай бог незабрало свою заяву до суду про його геройства.
 
Якщо у вас всеж виникне спонтанне запитання - а чому це НЕЗАБИРАТИ ? , то з величезною радістю повідомлю, що тоді  точно "небачити" Ромчику такого омріяного його татусем  майбутнього президенства Романа.
 
             Ви тільки уявіть собі, як це звучить   РОМАН ІІІ - цар і президент всєя України!
 
      
 

          p.s. жінконенависникам  повідомляю - в данному витворі жодного спогаду та натяку на так  вами всіма ненавистну  жінку НЕМА !
 
© Захар Беркут. [23.09.2011] | Переглядів: 1945

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.7/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати