пароль
пам’ятати
[uk] ru

Правильне харчування. Дієта для політхворих.


Правильне харчування. Дієта для політхворих.
Лікування політично хворих слід проводити комплексно. У зв'язку з цим нижче пропонується список дієтичних столів та страв для симпатиків різних політичних партій та течій.
 
Дієта №1. Донецько-Регіональна.
 
Показання: гостра фінансова булімія ускладнена інтелектуальним перенапруженням та бюджетною наркоманією.
 
Мета призначення: шляхом щадіння фракції та її спонсорів сприяти ефективному перетравленню ще не освоєних бюджетних грошей та поглинанню ефективних бізнесів. Досягнення капіталізації на ІРО без додаткових фінансових ін'єкцій.
 
Загальна характеристика: Дієта з підвищеною калорійністю та перфектим співвідношенням основних поживних речовин. Кількість совісті - на нижній межі фізіологічної норми. Включаються хімічні, вуглевидобувні та сталепрокатні складники, які позитивно діють на залози кишенькової секреції.
 
Кулінарна обробка: первинна обробка страв відбувалася на початку 90-х років шляхом механічної (кастет), термічної (паяльник) та психологічної (три туза у прикупі і шістка на пагони) дії. Після цього страви піддавались варінню у регіональному соку і сприску бюджетними коштами. До смаку додаються великі підприємства видобувної та переробних галузей, які клались окремими шматками. Їжа готується на лохах, треться на сходках (з'їздах) і подається в тонко розкатаному до плінтуса вигляді. Для цієї дієти не характерне споживання великими кусками, так як намагання вкусити більше, ніж можна ковтнути (листопад - грудень 2004 року) ледь не призвело до летального результату.
 
Калорійність: 176 депутатів.  
 
Режим харчування: постійно протягом бюджетного року. Кусати все, що ворушиться. Ковтати і пережовувати.
 
Дозволено: ПДВ під відкатом, зоннички вільні під економічним соусом, аскорбінка "Стірол", трамадол, федерачки по-Сєвєро-Донецьки, Гепа по-Харківськи, язик русскій під виборчим соусом, пророщені стебла ВВП, журналісти а-ля Калашнікофф, вовк під Ізюмом (страва ритуальна!).
 
Заборонено: ЯЙЦЯ, МЕД, КОРОВАЙ - ПЛЕТЕНКА, НАТО по-Європейськи, демократики на грантах, преса-фрі.
Канаріс [10.10.2007] | Переглядів: 1628

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.3/3

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook