для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Конкурс "Фото Пародия недели 17"


Конкурс
Всем доброго воскресного утра.
 
Прежде всего хочу выразить свою любовь к тем сорока шести людям, которые отдали свои голоса за мою работу, тем самым заставив меня в воскресенье ни свет ни заря переться с оболони на воскресенку к рабочему компу. Сам виноват.  Зарекался же- не жабить в воскресенье...ну ладно, "менше з тим..."
 
Оказалось, что не так уж просто выбрать исходник для конкурса- всю неделю терзали муки выбора и бесконечные сомнения, пропал сон, аппетит и трудоспособность, в конце концов хотелось все свести к нераскрытой пока на конкурсе но всегда актуальной теме сисек, но, просмотрев последние достижения "Фемен", понял, что ничего не получится.
 

 
Пришлось лезть в гадюшник соцсетей, и тут порадовала страничка нашего премьера на фэйсбук. Николай Янович даже снял видеообращение для юзеров мордокниги, в котором "крест на пузе" уверял всех, что лично ее ведет. Мне лично непонятно. на*уя премьер министру региться в соцсетях, но, наверное, ему видней, продвинутый у нас такой премьер. Очень порадовали комментарии к фоткам типа "новая фотка в профиле-класс!" или "Лайкни прем"єра- він не френдиться" и то, что наш премьер после тяжелого рабочего дня ночами не спит- пишет посты для населения
 

 
Не, оно по человечески понятно, что мужчине в его возрасте в полтретьего ночи заняться больше практически нечем, как о народе думать. Или вот фотка с хлебзавода с подписью автора и соответствующей подписи мордой лица и чувак на заднем плане уже звонит куда нада и явно ощущается что директору уже практически п*****ц
 

 
Ладно, что-то я растрынделся, короче, я выбрал эту
 

 
В большом разрешении валяется здесь
 
Всем вдохновения, читаем правила
 
1. Для конкурсу пародій раз в тиждень (в неділю вранці) пропонується малюнок. Фотографію пропонує ведучий на свій вибір - вона може залежати від того, що відбувалося в Україну за минулий тиждень. Фотографія може бути як «політичной», так і стосуватися інших подій. Головне - потенційна кумедність фотошопів. Також фото повинне бути достатнього розміру і якості та не містити логотип сайту-джерела.
 
2. Завдання учасників конкурсу - отфотошопіть пропоновану фотографію як можна смішніше.
 
3. Один автор може запропонувати не більше п'яти варіантів фотошопів для участі в конкурсі. Фотошопи за допомогою сервісу fotka.name (ширина фото 575) викладаються в коментарях до статті з оголошенням конкурсу (не потрібно конкурсні фотошопи розміщувати в розділі ФОТО!). В одному коментарі - один фотошоп.
 
4. Конкурс закінчується в понеділок о 24:00. У вівторок не раніше 14-00 і не пізніше 20-00 підводяться підсумки і оголошується переможець.
 
5. Переможець конкурсу визначається за кількістю натискань кнопки «згоден» в коментарі з конкурсним фотошопом. Перемагає фотка, яка набере більшу кількість голосів «згоден» (не відсоток!). При рівній кількості голосів перемагає фотка, яка була розміщена пізніше.
 
6. Підсумки підбиває ведучий. При форс-мажорних обставинах - адміністрація ДД.
 
7. Автор фотошопа-переможця автоматично призначається ведучим наступного конкурсу. Тобто він повинен у наступну неділю вранці оголосити конкурс (вивісити ці правила і фотографію для конкурсу в розділі ІМХО).
 
8. Ведучий не має права брати участь у конкурсі (у тому числі виставляти фото "поза конкурсом"). Нікі-клони ведучому, учасникам конкурсу та голосовальщікам використовувати забороняється.
 
Не забувайте додавати
© Venya [18.09.2011] | Переглядів: 5836
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.7/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook