пароль
пам’ятати
[uk] ru

І дивно, і дико якось це виглядає в 21 столітті.


І дивно, і дико якось це виглядає в 21 столітті.
  
 

    Неможу остаточно  передати та описати ті почуття, які кіплять в середені мого іства, бо в основному чомусь вискакують такі слова, які не принято в  окультуреному та освітченому колективі вживати.
    А все через "заборони" від нашої,  як  "верховної",  так  і " містячкової " влади на прояв наших, тобто  -  своїх емоцій ( а ще зараз модно в великих містах казати - "рефлексій" ) нашими громадянами.
    І все це через гастролі одного попа, якій вирішив, що стін своїх церков йому вже замало для молебнів, а тому буде той піп молитись на площадях та майданах, бо так йому схтілось. І  "наклав "  він по своєму "братському звичаю " на почуття інших вірян та і невіруючих теж.
    В своїй церкві можеш робити та проповідувати що тобі заманеться, на то ті будівлі і будують. А от за межами тіх стін, ти вже маєш рахуватись з почуттями інших людей, які мають повне право на " інше " віровання. Але гастрольному попу що до того ? Йому глибоко наплювати на інших, бо тупо гне свою справу на теренах іншої держави.
 
   А хотілось мені висловитись навіть не про це неподобство, яке чинить цей "гастрольний " піп, а про те, як "містячкова" влада  спішно забороняє " іншим" вірянам висловлювати свої почуття та проводити БУДЬ ЯКІ  свої  акції.
   Так і кортить спитати - а на якій це підставі ви, " удєльні та містячькові князьки" забороняєте нам, людям , які проживають на своїй землі, РОЗГОРНУТИ свій національний прапор на наше свято ???
І  всеж, недивлячись на заборону   (цитую) -  " У Луганську представники Української народної партії та громадськості, попри заборону, розгорнули найбільший державний прапор України."
 
     У ЖОДНОМУ РАЗІ  не хочу образити почуттів людей, які вірують не в Бога , а вірують в московську церкву. Це їх право обирати собі віру та попа по вірі. От тільки хочу акцентувати - чому вони в своїй вірі не хочуть рахуватись з почуттями інших вірян та безвірців ?
 
    Ну а що до дій місцевої влади, то тут взагалі - і дивно, і дико такі заборони  владі  впроваджувати для своїх громадян,  вже не кажучи,  що частину людей примусово на той "молебен" гастрольного попа зганяли.
 
  
 
А для любителів " клубнічки " та спеців по "бла-бла-бля..." пояснюю, що в данному моєму витворі-писанині нема жодного спогаду та натяку на так вами всіма ненависну жінку. Все тільки  про попа- гастролера
 
© Захар Беркут. [15.09.2011] | Переглядів: 2099

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати