пароль
пам’ятати
[uk] ru

Сумно...


Сумно...

 
"Я хочу заявити що я абсолютно чітко працювала для того, щоб держава нормально жила, щоб люди нормально забезпечували свої потреби, державні корпорації нормально працювали" (Юлія Тимошенко, 07.09.2001р.)
 
7 вересня в Печерському суді на слуханні по газовій  справі,  Тимошенко почала давати покази. Це означає, що суд, а точніше судилище увійшло в останню фазу. Виступ транслювали на Хрещатику і багато людей, не зважаючи на "автомат калашникова", що монотонно бубнів свою затерту плівку,   з інтересом слухали виступ ЮВТ.
 

 
Наметове містечко гудить , наче вулик: хтось розповсюджуює газети, хтось збирає підписи проти політичних репресій, а в  наметі-приймальні народного депутата Тарасюка бажаючи пишуть довіренності на Сергія Власенка, для подачі позову до Європейського суду.
Зустрів свого знайомого, керівника первинного осередку партії "Батьківщина" одного з районів Києва. Настрій у нього не дуже:  "Я не знаю, що буде, якщо її засудять. Що буде с партією, з усіма нами"…  Потім додав:  "Вона залізна людина, мало хто в змозі так триматися"…
 

 
Що нас чекає далі?  Без сумніву, ПР буде зміцнювати свої позиції. Вона змусить влитися у свої ряди своїх сьогоднішніх союзників, а опонентів максимально знищить. Вибори у ВР пройдуть демократично, ПР набере більшість, бо влада "зачистить" політичний простір від усіх, хто несе для неї хоч яку-небудь небезпеку. Вони хочуть провести "вибори без вибору".
 
Сьогодні здається, що таке маловірогідно. А ще пів року тому, не можна було собі уявити, що влада зможе заарештувати Тимошенко. Здавалося, що у них не вистачить хоробрості таке зробити, бо у випадку арешту ЮВТ на вулицю вийдуть десятки тисяч небайдужих людей…  Влада провела тест на байдужість громадян, і він, на жаль  виявився позитивним.  Сьогодні ми вже припускаємо, що Тимошенко може отримати строк, і що жахливо, нас це вже зовсім не дивує…  Нас поступово привчають, що сперечатися з владою справа марна і безперспективна.  
 
Крім того, з Януковича ліплять борця з російською експансією, такого собі донецького "бандерівця".  Це на думку політтехнологів, які обслуговують ПР підвищить рейтинг лідера  на заході України. Для Півдня і Сходу,  у вигляді цукерки  до ВР внесено проект закону  про регіональні мови й мови меншин.  По інформації з компетентних джерел(як полюбляє говорити одна  колега з ДД) правоохоронні органи отримали зелене світло на притягнення до відповідальності діючих чиновників найвищого рівня, що проштрафилися. Це "підтвердить" реноме Януковича, як принципового борця з корупцією. Потім,  з усім накопиченим негативом, піде на "заслужений відпочинок" пан Азаров, і ВФЯ запропонує на посаду прем"єра когось молодого і відомого…  Наївні люди приймуть ці маневри за чисту монету і рейтинг проффесора підросте до належного рівня.
 
"Зараз є намагання очорнити все, що робить Янукович, і ядро цього очорнення знаходиться в Блоці Юлії Тимошенко. Це намагання і зіпсувати відносини з Росією і намагання припинити впевнену ходу України в бік євроінтеграції. Та, гадаю, внутрішні вороги України будуть гірко розчаровані. Нікому не вдасться зіпсувати взаємини добросусідства й взаємовигідної співпраці України з Росією і України з Європейським Союзом". Це слова Ганни Герман, в яких відсутня логіка, як з приводу стосунків з Росією, так і з Європою…  Але чітко підкреслюється хто є "внутрішнім ворогом України". А що роблять з ворогами, нехай і призначеними, добре відомо…  
 
"15-16 вересня вам поставили завдання винести обвинувальний вирок", - звернулась до судді Тимошенко, повідомивши, що в неї є зв’язки в адміністрації президента і в прокуратурі.
ЇЇ слова підтверджуюються  також інформацією, що саме на ці дні до Києва звезуть багато бійців Беркута з інших регіонів України. Допоможе це чи ні, але 15-16 вересня прихильники ЮВТ забов"язані прийти до печерського суду і жорстко сказати своє "НІ" розправі над лідером опозиції…
 
© дуплет [10.09.2011] | Переглядів: 2468

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати