для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Іван Охлобистін - найкращий президент для Росії


Іван Охлобистін - найкращий президент для Росії

 
                               "Ми, хлопці з Бандерштадту, ходимо до церкви,
                                Шануємо батьків..."
                                                               Пісня "Братів Гадюкіних"
 
                                "Краще з розумним втратити, аніж з дурнем знайти"
                                                                Народна мудрість
 

Я обожнюю Івана Охлобистіна. То російський аналог українського козарлюги. Все, чого не вистачало потужній фінно-угорській харизмі!
 
Вони шукали-шукали, проходили повз Івана, допоки справжнісінька москальська душа не витримала і вказала на себе! Отямтеся, люди добрі!, я ваше рафіноване все!
 
Абсолютно згоден!
 
Він відповідає Божому Промислу для цього непересічного - але похнюпленого від тягарю власної несамоіндефікованності в етнічному, психологічному та ментальному типажу - народу!
 
Столітнє вариво врешті зробило свою справу! Уособило уособлення!
 
Кирилка може скільки завгодно не погоджуватись і посилати безпідставні прокляття! Він вищерблений! Таке собі надщерблення на тілі російського народу!
 
А Іван - то сутність, родзинка у щербеті! Без нього у них все було задарма!
 
Він з’явився, і ми, українці, цьому раді!, бо, допоки сусід не стане щасливим, наш паркан дрижатиме від їхніх суперечок і борщ поїсти у тиші, що потрафляє травленню, неможливо!
 
Ми різних кровей, але ми з москалями - брати, як із американцями, із англійцями, як із ірландцями, як із циганами! (Тільки не з румунами! Не було такого гріха на щирій українській душі!)
 
Він, Іван Охлобистін, кожною вилицею стовідсотковий москаль! Кожною рисою, кожним порухом душі і обличчя! Духовно, ментально, фізіологічно він втілив у собі їх уявлення про ідеал. Диво народжене природою усупереч намаганням Павлова. Теж Івана.
 
Кому подобається, кому - ні, але він справжній!, навіть справжнісінький!
 
Хіба москальська нація може відмовитися від своєї мрії про ідеального правителя? Може, якщо дурна.
 
У "Інтернах" Іван Охлобистін зіграв не тільки себе, він зорганізував, увібрав у цьому образі прагнення нації до виклику: ось ми такі! Трохи цинічні, трохи романтичні, безвідповідно еротичні, безпідставно класні!
 
Ніхто не зміг так просунути москальські незграбності, зробити з них еротичний бренд, надати усім стимул захоплюватись ними! Респект і уважуха, Іване! Тобі не треба вийожуватись, аби бути зрозумілим і класним! Просто бути собою! Ним і будь! Таким ти усім потрібен. Насамперед, своєму народові!
 
Він зіграв привабливого Кощія! Злато якого давно зачахло, разом із Імперією! Але флюїд із харизмом та прагнення до самоідентифікації лишилися! Куди діти ці, обпечені великим смутком, мільйони душ? Як і колись нашим противсіхам, їм знадобиться провідник! Який відповідає, не соціологічним, а природнім прагненням народної душі!
 
На цій підвалині вони хочуть щось собі там збудувати! Хай Бог допомагає!
 
Не путінську ж дурнувату харизму вони мають культивувати і вважати наріжним каменем ментальної монади! Час помсти "чуді бєлоглазой" минув! Загрузнувши у непрохідних двох "Д". На фрейдівських комплексах держави не збудуєш! Вони вже в цьому впевнилися, але поки ще цього не визнали! "Тіха мордовская ночь над Волгой!"
 
Вони мають стати природніми! Геть цивілізаційне нашарування!!! Природність - від політики до сексу - єдина можливість стати щасливими! Чого братам-москалям і бажаю!
 
(І рими до Риму шукати не доведеться. Іван онде - розумом зрозумілий!)
 
Для того аби перемогти когось, треба спочатку перемогти себе. А інакше у вас, сусіди, постійно боротьба з повітряними млинами виходить!
 
Подайте нам приклад! Як ми подаємо вам у свободі слова!
 
Бо неприродній Янукович вже дістав! Як і вас неприродній Медведєв, не кажучи вже про політичного гнома, який так і не виріс із штанців Крихітки Цахеса.
 
Скажіть мені: помри, аби Іван Охлобистін став президентом Росії - помру!
 
Бо то - щастя для України!
 
Ваню, уся творча не похнюплена Україна голосує за тебе! Тримай наш флюїд!
 
З.І. Колись і український нарід, сподіваюся, знайде  у людській подобі втілення свого образу. Бо інакше не вдається досягти розуміння: ми ж навіть Бога олюднили!
 
З.І.І. Почитав: стіко ніжності! - усе правильно!
 

 

© С. Левитаненко [09.09.2011] | Переглядів: 2414

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook