для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Я плакать од сщастья


Я плакать од сщастья
В той час як якісь футбольні хулігани невтомно знущаються над людиною, яка вирішила, що краще бути президентом України, ніж красти шапки, знайшлися ж і добрі люди!
 
Гадаю, немає в природі такого жорстокого серця, яке витримає й не защемить від співчуття до затурканої, нещасної людини, яку так безжалісно зневажають так звані вболівальники.
 
Ось аудіо-репортаж кореспондента донецькій газети "В натурє" (наводиться тут в друкованому вигляді, бо якійсь таваріщ у штатському дозволяє тільки те, в чому можна переконатися, що там немає провокацій проти однієї нещасної людини, на яку ні за що з"їлися праклятиє хахли):
 
"Я думаю, што ета била падстроєна на амєріканскіє дєньгі. Патстава адназначна! Я вєрю товаріщю Суркісу: на ввєрєнном єму участкє такоє может бить толька с савсєм чужова голаса.
 
Всігда атлічавшийся високай спартівнай і палітічєскай падгатовкай, калєктів ісправіл сваю ашипку. Партіі прєдложена новая, патріатічєская крічалка. Ну...ета... такая... самі панімаіті, таваріщі, пріходіца іщо учітивать сложнасть мамєнта. Паетаму, на язикє врага:
 
НЕ судим, НЕ підорас! Щасти з ним тобі, Донбас!
 
Дадім, таваріщі, новай крічалкай атпор хохлааміріканскім імпіріалістам! Да здраст... Да здраст...Да здрас...Да здрас...Да здрас... Драс...Драс...Драс...Пі...СТООООЙ!!!!! ВИКЛЮЧИ ету...мать...!!!!
 

Прашу спакойствія, таваріщі! Нібальшиє тєхнічєскіє ніпалаткі!
 
Таваріщі! Толька што паступіла тєлєфонограмма ат самаво таваріщя Иобачкина. Он рассмотрєл наше прєдложеніє і прінял крічалку в слєдующєй рєдакциі с замєчанієм о нідапустімасті прімінєнія антігасударствіннава язика. Слушайтє утвєрждьонную крічалку, таваріщі:
 
НЄ судім, НЄ підорас! Ето лідєр твой, Донбас!
 
Всє стоя аплодіруют мудрому рєішенію начяльніка. Овації продолжалісь вьо врємя, которое ваш коресплондент находілся на всєдонбасском політсходнякє."
 
Отака жалісна історія! cray
 
Но гдє-та са свєтлим канцом! yahoo
 
laie_48  Football    Idea
 
Тим часом
 
невгамовні українські вболівальники, які не відають жалю до нещасної беззахисної людини, висунули чергові політічєскі нєзрєлиє варіанти крічалкі. І знов - в обхід партіі і правітєльства!
 

НЄ судім, НЄ підорас! Чемодан, вокзал, Донбас!
 

Тричі НЕ судимий, зовсім НЕ підорас,
 
НЕ є він президентом: країна - НЕ Донбас!

 
Ніяк не зрозумію, про кого це? I think Ви - теж?
 
Ну то нехай, нам можна бути дурнями. Ну хто ми є? Я радію, що є кому за нас думати. Адже в країні є така розумна людина - Доцент!!
Що? Як Ви кажете? Прахве...? Аа, так, так - проффесор! Невже, така розумна людина не зрозуміє, про кого це?
Може, крикнемо так, щоб ця вчОна людина нас почула навіть в голубом вєртольотє?
 
А потім "сам я за отвєтом пріду": зберемося на тій вулиці, де цей прох.. проффесор тяжко працює. Спитаймо його культурно...
25682
© Кіт [01.09.2011] | Переглядів: 6591

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/122

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook