для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Учасників акції 24 серпня ув'язнили без рішення суду... Поки ми - вдома!


Учасників акції 24 серпня ув'язнили без рішення суду... Поки ми - вдома!
Україна набуває енергії спротиву. Поки що потенційної. Але ця енергія не оформлена. ЗМІ працюють на окупантів. Люди все ще розгублені. Хто має силу спрямувати енергію людей на раціональні дії? Це - ти, колего! І головне, що більш ніхто. Адже з волшебніком в голубом вєртольотє все ясно. Не ясно одне... Як би це мовити, щоб тебе, колего... Ну... Ну, щоб це було конструктивно, а не лайкообразно. ...
 
Отже. Час плине. Після воцаріння Зека пройшли 1,5 роки. Радіокеровані пацани нестомчиво й швидко виконують вказівки радіо "Орда". Україна все менше відрізняється від Північної Кореї. На черзі масові репресії. Як перша фаза - винищення лідерів опору та підприємців. Щоб потім обезглавлену  та голодну, і тому безсилу, масу- це про нас, колего! - методично кушать на завтрак, на абєд і на ужин. А, ще на полднік!  
 
Готуймо гаспадам серветки для майбутнього пріьома вкусной і полєзной піщі? Чи може, повстанемо? Повстанемо? І як це має бути? Коли? Це не риторичні питання. І скажу, хто це знає. ТИ, колего, бо більш нікому! Ти і тільки ти! І не чекай нікого, хто прийде тебе організовувати. Швидше дочекаєшся, що ЗА тобою прийдуть. Оце - дуже вірогідно. Якщо сидіти, та чекати невідомо чого.
 
Уяви собі, колего: сидиш ти вдома, страждаєш, чекаєш якогось дива, думаєш про "пасивний народ": мов, от якби... то я би, обов"язково... я б їм показав їхнє місце! ... І точно так сидять, і те само, паралельно з тобою, колего, думають твої сусіди. "Ну що ж люди такі пасивні! От якби... ну я б тоді...!"
 
Колего, а чи ти ознайомвся зі своіма сусідами? Ви створили під"їздний комітет, домовий, вуличний? Я не маю на увазі не відомо ким визначених дядьків та тіток, які більш нагадують чиновників, ніж наших представників. Я - про справжні зібрання сусідів, коли вибори - теж справжні. Коли сусіди знають, хто є хто і з ким можна і треба бути друзями. Про подальше, гадаю, ти, колего, і сам мені розповіси. Про обмін джерелами інформації, думками; про загони самозахисту... Про те, як ви прийшли на акції опору в складі 10, потім 30, далі вже за 100 людей. Як ви вже йшли готовими добре скоординованими групами. Як агітували людей в сусідніх районах, розподіливши територію на квадрати...
 
Колего, невже ти думаєш, що знайдеться сила, яка здатна  зробити рабами ТАКИХ людей? Оце вже питання риторичне. Таким людям скинути окупаційну адміністрацію - як сходити в магазин за картоплею.
 
Ти ще чогось чекаєш, колего? smile3
 
Вставай, відвідай блог Олександра Данилюка, сайт Спільній справи. Скоординуйся з такими ж, як ти, колего ukr:
 
http://o-danylyuk.livejournal.com/
 
http://o-danylyuk.livejournal.com/131899.html
 
http://www.spilnasprava.com/wp/?cat=7
© Кіт [31.08.2011] | Переглядів: 2056

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook