пароль
пам’ятати
[uk] ru

Суспільна несприйнятність шахраїв - це реальна річ


Суспільна несприйнятність шахраїв - це реальна річ
Ми часто ходимо по колу тільки тому що не піднімаємо голови та не дивимось навколо себе. Це легко пояснити: 350 років панування антизахідних окупантів, влада яких виникла з тотальної брехні і виключно на неї тримається. Оця ординська влада вселила в мізки українців стільки антизахідної отрути, що тепер потрібно робити загальну очистку крові.
 
Якби люди прискипливо придивилися до европейського життя, то легко знайшли б відповіді на всі свої питання. В тому числі - як звести нанівець перевертнів та тушок як явище. Адже приклад Ющенка та його банди, Яценюка та Тігіпка довів, що перевертні - головна політтехнологія Орди.
 
Успіх ющетігіпок не можливий в Европі за двох причин:
 
1) Популярністю там користуються виключно люди, які ділом довели, що є тими, ким самі себе звуть. Їхня сутність підтверджується підтримкою авторитетних політиків. Авторитет - це наслідок доброї репутації, яка заробляється важко, а втрачається легко;
 
2) Діє механізм не просто суспільного контролю за репутацією, а навіть репутаційної політичної/суспільної смерті. Той, хто "попався" на брехні перетворюється на НЕСПРИЙНЯТНУ для суспільства людину.
 
Як створити таку атмосферу в Україні - ось питання.
 
Якщо вже ви, панове - інтеллектуали, ви имаєте надзвичайну, справжню суспільну владу. В ваших силах переборювати брехливі ЗМІ: переконайте всіх навколо себе, а ті вже розповсюдять вашу морально жорстку позицію та аргументацію далі. ВИ СИЛЬНІШІ ЗА ШАХРАЇВ, БО РОЗУМНІШІ ТА МАЄТЕ ПРАВДУ НА ВЛАСНОМУ БОЦІ.

Може, хтось з вас здивується, колеги, але навіть силами ДД можна розпочати ланцюгову реакцію морального очищення. Адже нас тут - як пишущих, так і читающих - тисячи. Кожен створить морально безкомпромісну атмосферу навколо себе - це вже десятки тисяч. Добрячий зародок нового!
© Кіт [29.08.2011] | Переглядів: 1499

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook