пароль
пам’ятати
[uk] ru

Скільки коштує суспільний компроміс?


 Скільки коштує суспільний компроміс?
Буває ж таке ! Читаючі просту, зрозумілу статтю, але через власну замороченність на цій же темі роблю нелогічний висновок щодо змісту статті і її цілей. Мовляв автор має на меті згуртувати різних політиків проти яничарів не зважаючи на репутацію імяреків.Та нема лиха без добра: знімаю свій комент, і сюди,  бо вже не засну. Отак дякуючі шановному  колезі, і своїй неуважності  тепер  пропоную  в  розвиток  теми:
 
                           Скільки коштує суспільний компроміс?
Компроміс може бути між двома або більше конкуруючими або взаємозацікавленими суб''єктами. Компроміс потрібен для  суспільного балансу інтересів наприклад робітника і роботодавця або для розподілу цінностей знову ж між суб'єктами які мають право але не взмозі інакше досягти злагоди. Та чи може бути компроміс між агрессором і жертвою. Може здатися що так – може .  Але це тільки здається.
   Це не компроміс коли вовк хоче жерти - а ягня жити і вовк іде на поступку -  з'їдає  половину, для початку.  А згодом новий компроміс. Це не компроміс коли в темному провулку бандюки збивають  шапку або відбирають мобільного і годинника а меньш коштовне  лишають жертві .  Це не компроміс  коли народу затягувать паски і їсти капусту  (а що ще їстимуть казлы?), зате гарант пакращення,  не кажучі вже про гелікоптери та літаки улещує свою дупу коштовними  забаганками
  Скільки коштує суспільний компроміс?  В нашій системі координат - шалені кошти!!!  Бо якщо сідаєш грати з шахраями - то у них  є купа переваг перед порядною людиною.  А в темряві підворіття ще пара спільників.  То як ти грать будеш друже?  Твої кишені вже під рентгеном. колоди краплені. У спільників кастети і фінки. А ще прикормлені мінти і суди.
Як ти хочеш домовитися?  Про що?  Візьміть хлопці половину тільки не бийте?  Друже !  Повір!  Їм потрібно все!
Тут мене можна зупинити вигуками на кшталт:
Кому ти все це париш?
Тут всі не дурні! (Це ж ДД)
Ніхто з ними і не збирається домовлятися... тощо.
Та я і не думав що тут зібралися  тільки дауни .
Ми всі – нарід україни.
  І ми, І вони – ті хто на потойбіччі  майдану.
І політики, і автомати калашніка, і міліція, і беркут, інші силовики, прокуратура, суди, всі хто прилаштувався при владі – прислуга,обслуга, їхні пристроєні родичі, не кажучі вже про не пристроєних але тупих прихильників. Їх тьма і безліч.  Ось  я про що...
А наприкінці  мій неадекватний комент до статті шановного колеги, з яким взагалі я згоден...
«Хотів впарити двійку але вирішив перечитати. Вдруге перечитавши ставлю пять і думаю чи не перечитати ще разок. Чи може поставлю компроміс і ляжу спать? .  Хай буде як буде!  Але три, чи чотири?  От блін!!! Запутана стаття. Запутана країна .А чого запутана?  Хто ЇЇ так сердешну?  Отут я відповідь знаю...
Батько брехні ...  Так - так, саме той якого не до ночі б поминать. Саме він винен в поневіряннях українців Люди  в країні де править  брехня, звикли до неї як до повітря.  
Живуть брехнею, і нею заробляють собі на існування...  Якби це було не так- то не вибрали б за гречку черновецького,  і на трон рецидивіста,  і багато чого іншого.
Вони вибрали  Варраву саме тому, що він кров від крові і плоть від плоті -  їхнє втілення.
Хотів би я знать як ви, шановні, вважаєте:
 
Який процент виборців заражений цією пошесттю ?
 
Скільки років Моісей водив би Українців по пустелі ?
 
І навіщо Моісей так довго вів свій нарід до землі обітованої?»
© ЗЕЛЕНЯР [29.08.2011] | Переглядів: 1944

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook