пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ще ніколи не було держави злодіїв!


Ще ніколи не було держави злодіїв!
Ми – українці. Ми автохтони на цій землі, на якій приручили коня і винайшли колесо. Повз нас прокочувались хвилі могутніх переселень народів і ми гинули у боях із кочівниками і асимілювали їх одночасно.  Ми завжди жили тут, у цьому одному із лише трьох центрів в Європі, де взагалі залишилися люди після Великого льодового періоду.
Від нас пішли люди на захід і на схід. Пішли скоти і пішли індійські брахмани. В підземеллях Кам”яної могили вчені читають протошумерські письмена.
Та не гідно нам, українцям, мірятися славою із іншими народами. Всі народи славні своєю історією, і водночас всі народи, певне, мають щось, чим вони не дуже пишаються… І киньте в мене каменем, якщо у вас немає ніяких подій у житті, які б ви не хтіли стерти… Ми ж усі є люди!
Але й  є нелюді. Є комуністи, є фашисти, і є  просто злодії без усякої ідеології. Були свого часу комуністичні держави,  були фашистські держави, є й навіть трайбалістські держави у Африці, де одне плем’я – трайб - знищує (або зжирає) інше. Проте зважте, НІКОЛИ ще такого не було, щоб була держава ЗЛОДІЇВ. Держава МАФІЇ.
А тепер, подивіться уважно навкруги: яку державу ви бачите? Чи бачите  ви поліціанта, що захищає ВАШ спокій? Чи бачите ви державного чиновника, що захищає ВАШІ інтереси? Чи бачите ви хоч одного міністра чи депутата, хто дбає про ВАС і про державу? Усе, що побачите, нажаль, просто лайно. І це ще м’яко кажучи… Це - держава МАФІЇ.
Мафіозна держава, в якій вибудована «вертикаль влади злодіїв», - це і є те, із чим ми, українці, славні своєю історією і свідомістю, незалежно від мови, на якій ми думаємо і висловлюємось, прийшли у 21 століття?
Я, козак за походженням, українець до останньої клітинки мого тіла, закликаю вас, браття, прийшов час пустити кров банді і мафії! Прийшов час очистити Україну від злодійського лайна.
Банда януковоща при владі - це така ж саме ганьба як і його золотий унітаз. От туди йому й дорога…
Україна у нас одна і тільки ми її збережемо!
Слава Україні!
© itar [28.08.2011] | Переглядів: 2194

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook