для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Оті "манструбатори" роблять нас політичними "імпотентами та фригідними"


Оті
Прочитавши та переглянувши безліч матеріалів про події 24.08.2011, чомусь складається стійке враження що оця "ерекція без еякуляції" кимось спеціально втілюється в життя і є чудовим "антиреволюційним" технологічним кроком. Скільки раз ще вийде на мітинги "апазіції" побуцаний, обгазований і не додибавший до Банкової "пересічний, маленький українець"? Скільки бажаючих буде приїхати в Київ послухати шапкозакидальні, на межі істеричних мантр, заклики "еліти нації"? Те кодло годується навколо теми Юлі-Юри. Мені соромно дивитись як вони пруться під об'єктиви камер, до мікроХфонів! І мабуть через це в моєму сімейному архіві ЖОДНОГО фото, де я з кимось з публічних(аж самому дивно!). Мені було "невдобно" використовувати їх "амофор", хоча бував "поблизу" багатьох сучасноісторичних осіб і особистостей.
Такими технологіями виявляють та нейтралізують активних і "буйних", сіють зневіру, "безнадьогу" та страх в небайдужих учасників та споглядачів. А гопота, мєнти звіріють від "НАШОГО вдарили!" і від вигляду крові мітингуючих. Керівництву силовиків все сходить з рук. Європи для годиться поговорили про пріоритети "загальнолюдського" і затихли - газозалежні, зима скоро.
Допоки не З'ЯВИТЬСЯ лідер у якого буде дуже добре продумана тактика дій на ВСІ випадки розвитку подій; доки не буде чітко організованого і оснащеного ядра маршів(подібно капсуля в набої, котрий викликає подальше горіння вибухової суміші); доки вони не будуть усвідомлювати що настав наш "послєдній і рєшітєльний бой" - з цього рОя і "вуліка" не вийде ні ... меду ні воску! Настане стійка "імпотенція та фригідність"...
То може досить підтримувати отих "вчорашніх манструбаторів" з їхніми "антиНАРОДНИМИ" маршами?
(Сам, за останні 26 років був учасником і "закапьорщиком" багатьох акцій в Україні, Росії і країнах Балтії.
І прошу sorri за навколомедичні терміни!)
© РУХІВЕЦЬ шахид [28.08.2011] | Переглядів: 1688

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.3/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook