пароль
пам’ятати
[uk] ru

Притомним ментам України


Притомним ментам України
Против Данилюка возбудили уголовное дело за День Независимости
 
Против лидера движение «Общее дело» Александра Данилюка возбуждено уголовное дело за правонарушения в участиях акции протеста на День Независимости. Об этом Данилюк написал в своем блоге.
Бывший организатор Налогового Майдане пишет утром 26 августа: «Сегодня ночью (в 23.20) в дверь начали настойчиво стучать два человека в штатском, которые представлялись сотрудниками уголовного розыска МВД и потребовали немедленно открыть им дверь... После того как я несколько раз им объяснил, что не имею такого намерения, они заявили, что мне необходимо получить повестку к следователю поуголовному делу, возбужденному за организацию акции протеста на День Независимости.
Я отказался».
Данилюк добавил также, что не считает руководство МВД легитимным.
Напомним, что в министерстве внутренних дел обещали возбудить уголовные дела«против всех участников, действия которых будут квалифицироваться по статье 293 Уголовного кодекса (групповое нарушение общественного порядка)».
 
Анна Долгарева

 

Так, значить повістки до суду у нас тепер роздають вже вночі. Не спиться нашим, вибачте за грубе слово, презо-охоронним органам. Презо-охоронні органи, за своєю недолугістю, не розуміють, що в країні помаленьку закипає дуже вибухонебезпечний котел, і що саме так звані «лідери» утримали оту всю заряджену до дії людську масу від рішучого наміру пройтися Хрещатиком.
Певна справа, що ви, як озброєна окупаційна військова сила, на цей раз, можливо й перемогли б громадян нашої країни. Бо особисто я не тримаю ілюзій відносно бойових можливостей тисяч озброєних і добре тренованих презо-охоронців супротив мирних демонстрантів, серед яких діти, жінки, літні люди.
Так, скорше всього, ви б отримали бойову перемогу. Ви побили б цих людей і позакидали в автозаки, які дбайливе керівництво приготувало для нас. Ваші мавпятники були б забиті, покаліченим не надавали б допомогу.
Суд… та який там у біса суд? Це була б та сама точка біфуркації, після якої ви б напружували свої жили, щоби кінцево перетворити Україну на щось подібне до Росії з Білорусією, а ми – аби кінцево рознести цей режим на молекули. Ну, а вас всіх, певна справа, по грузинському варіанту. Всіх. До єдиного. І знаєте чому? А ви нам просто не потрібні.
Бо розмови про те, що «у нас був наказ», уже б не сприймалися. Ви, врешті-решт, не ідіоти, і мусите розуміти, що державу не без вашої допомоги підштовхують до громадянської війни.
Ви чудово знаєте, що режим, в дійсності, не легітимний.
Ви також знаєте, що з себе уявляє ваше керівництво.
І якщо ви хоча б трішечки напружите свій накачаний в спортзалах мозок, то мусите допетрити, що вашими руками будуть утворені умови для виникнення місцевої «сагри», чи «кущовки». Власне кажучи, вся країна перетвориться в суцільну «сагру», як Росія. Сподіваюся, ви не вважаєте, що вам буде весело жити в такій країні?
Ще раз хочу наголосити: розмови про наказ сприйматися не будуть.
У вас всіх зараз останній момент, щоби зробити свій вибір. Або ви стаєте по нашу сторону, або захищаєте ублюдків. Але чітко усвідомте: все вам повернеться. Всім, - хто приходять по ночам, хто зупиняє автобуси з демонстрантами.
Що робити? Це ваша справа. Чи ви будете колективно відмовлятися виконувати накази бандократії, чи в індивідуальному порядку будете покидати презо-охоронні органи, це вже ваша справа. Будьте впевнені: той, хто покине ці «внутрішні органи» по принциповим мотивам, зробить вірний вибір.
Я не знаю, коли саме відбудеться закриття цієї бандитської лавочки під кодовою назвою «партія раёнов». Але після того «святкування», яке ви (так, панове, і ви так само) нам влаштували, я знаю абсолютно точно той день, який в будь-якому випадку буде останнім днем цієї банди – 24.08.2012.
І це вже буде не питання лідерів. Це буде… сюрприз вам всім буде. А лідерів до того дня також буде достатньо. І не таких блідих поганок, які у нас були до цього моменту. Симулякри вже не пройдуть.
Ви, напевне, ще не відчули, що це за сила прокидається по державі. Якщо ні, то спробуйте здогадатися по характерному дресс-коду.  
Думайте. І бажано б – не каскою.
П.С. А з Данилюком ви там пообережніше. Моя вам порада.
  
© sampo [26.08.2011] | Переглядів: 2526

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook