пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ти потрібен Україні!


Ти потрібен Україні!
Віталіку, синку!
Я маю право так тебе називати, бо в мене дочка твого ж віку.
Дуже поважаю і люблю тебе і твого брата як неперевершених бійців і найкращих пропагандистів України у світі. Але не можу мовчати, коли замість тебе хтось виписує писульки і розміщує їх в Інтернеті. Якщо ти вже вирішив йти у політику, то маєш все робити сам, або суворо контролювати своїх помічників.
Якщо ти бачиш себе політиком, то мав би бути першим  на демонстрації на День Незалежності (а краще і з братом). Хтів би я подивитися на тих ментів, які б захотіли вас затримати! І справа навіть не у тому, що ви могли б постояти за себе, а у тому, що УСЯ Україна любить і шанує вас, і якщо хтось підніме руку на вас – він підніме руку на Україну. Ви повинні усвідомлювати це!
Ви із братом сьогодні є символом України і якщо ти висунеш себе на посаду президента, то українці, певно, підтримають тебе. Проте, ти маєш бути дуже обережним і прискіпливим у підборі команди. Поки що в мене є невпевненість у  чистоті твого оточення.
І насамкінець, на холеру тобі той Адамек? Щоб заробити ще один чи кілька мільйонів? Тобі світить доля провідника і організатора нації! Ти потрібен Україні! Кидай бокс и бий бандитів і усю цю окупаційну банд-адміністрацію!
Слава Україні!
© itar [24.08.2011] | Переглядів: 2146

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати