пароль
пам’ятати
[uk] ru

Коріння противсіхив. Науково-популярне дослідження.


Коріння противсіхив. Науково-популярне дослідження.
  Грунтовного коріння такого явища,  як " противсіхивство", та похідної від цього унікального явища -  "всівониоднаковсьтва", при всьому нашому бажанні та наполегливості  виявити так і не вдалось. Випробувавши всі методи наукового пошуку і не отримавши більш-меньш хоть якоїсь інформації , ми звертались і до нетрадиційних та народних методів, обрядів, звичок та іншого, з надією хоть якось зачипитись за пошуки істинного коріння проростання того " противсіхивсьтва".
 
Але  неможно сказати, що зовсім нічого невидали наші потужні компутери, тому викладаємо матеріал. який всеж вдалось нашкробати.
 
Так от ! Перше пов"язення противсіхивства відбулось з  явищем - утриманець !. ( иждивенец - рос.)
Ще в  далекому 20 столітті існувала держава, метою якої було виховання цілого народу у положенні утриманців. Спочатку, та  вже не існуюча, держава створила ( чи то - витворила) свій власний народ - " саветский", а потім вже , а може і разом з тим, прищипляла тому народу ген утриманця. Тобто народішку непотрібно було ні про що думати, бо за все думала  держава. Треба віддати належне успіхам того " мічурінства" , бо народ з тим геном успішно вивели та навіть тривалий час культивували, доводячі своє творіння до "космічних висот".
 
  І ось той штучно виведений  народішко так звик до утриманьства - " йому хтось та щось завжди  мусить дати", що  коли та держава перестала існувати в результаті свого абсурдного існування ( такий собі каламбурчик smile3 ) , ну а   народєць продовжував чекати та сподіватись на краще,... але щоб принесли та подали.
 
Вам хочеться спитаєте , а до чого тут протисвіхи ?...Якщо самі ще не допетрили, то пояснюю.
Коли вам мусить дати один , та не дав ..., а другі наобіцяли, але теж не дали... треті ще більше пообіцяли, і знову вам  дісталась тільки дирка від бублика, то у вас і з"являється ото  - " про народ ніхто не думає " ..." та всі вони однакові "... " а я противсіх "...
 
От якби у вас не було залишків отої генної мутації, то ви б знали або може зрозуміли, що про народ не треба думати, народ сам про себе подумає. Народу  треба не мішати жити. І все ! А народ сам себе виведе на дорогу кращого життя ! ( не плутати з " покращенням")
 
Доповнено 22.0802011. так би мовити постфактум.
 
Перечитавши всі коменти , ще раз переконався -  НЕМА ГЛУПІШОГО - НІЖ БУТИ ПРОТИ ВСІХ ..,
бо коли всеж вникнути в зміст" противсіх", то думаючій людині тяжко зрозуміти це явище.
І дуже шкода,що ніхто з розумників так і не висвітив свою вверсію походження тих " противсіхив",
а просто тупо талдичили - "противсіхи - це правильно, тому що правильно !"
   А ті коментарі, (аж 86 ! ), якщо цінуєте свій час, то краще не читати...
© Захар Беркут. [21.08.2011] | Переглядів: 1814

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.2/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати