пароль
пам’ятати
[uk] ru

Проста арифметика, навіть" коню зрозуміла"


Проста арифметика, навіть
Арифметика моя " проста як борщ", тому напевно буде зрозуміла всім, навіть тим хто з нею ( з арифметикою тою) незнайомий.
Прошу пробачити наперед за " + " та" - " в деяких цифрах, але суть буде не в їх точному викладенні, а концептуально.
 
Так от ! Вибори 2010 року. Другий тур.
Кандидат Янукович - 47% від  всіх проголосувавших виборців ( хоча мене і досі муляє ото - "а чи не повкидали трохи пацани собі)
Кандидат Тимошенко - 44% від проголосувавших на виборах
 
Не буду вдаватись до подробиць тих перепітій, тільки констатую - Янукович переміг, бо набрав більше голосів.А за рахунок чого ?
Гарно наобіцяв ( зовсім не популістські) свому виборцю ( так і свербить вставити - лохторату, але небуду цього робити) стільки всього, що навіть мертві проголосували за його майбутьнє.
 
Звісно, ставши президентом, Янукович і не збирався виконувати всього того, що наобіцяв - ані "для людей", ані " покращення вже сьогодні "...і Доречі, не робить цього навіть і до тепер. Зато вже маємо рішення його суду, що передвиборчі обіцянки - це цяцянки для тих, хто хоче радіти.
 
А тепер всеж до арифметикт. Ті 44 % що проголосували за Тимошенко, напевно не змінять свого вподобання, і при першій можливості висловлять своє ставлення до"  покращенного життя ".
А от ті 47 % вже не будуть так монолітні , а скоріш за все змінять своє ставлення до влади януковичів на протилежне ( при певній наявності бажання думати) , бо вже відчувають значне " покращення" , а по натякам та заявам від влади - це ще не "прєдєл" ...
 
Так от. Якщо йти еволюційним шляхом, тобто без грубих порушень наших прав, то на наступних чесних виборах президента держави у януковичей немає жодного шансу вмостити свій зад  на "золотий унітаз " ЯКЩО ЙТИ ЕВОЛЮЦІЙНИМ ШЛЯХОМ !
 

 
    
 
Ну а ви, шановні читачі, самі вже домислюйте, чому і що тепер відбувається. Бо всеж не в дитячому садку, що все треба розжовувати. Хоча пару наводок всеж дам. Потім. Якщо захочете.
© Захар Беркут. [18.08.2011] | Переглядів: 1861

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати