пароль
пам’ятати
[uk] ru

Серпневі роздуми ..


Серпневі роздуми ..
План такий:
1. Юля - справжній боєць.
2. В чому Юліна сила?
3. Чи спроможеться суспільство стати гравцем на політичному полі?
 
Отже
 
1. Юля - справжній боєць.
 
Коли Юля влаштувала Чорновецькому перевибори, вона була впевнена в перемозі Турчинова. Настільки впевнена, що дозволила собі щиро зізнатися привселюдно в такому сенсі, що коли у Чорновецького, як кажуть, є шанси вдруге перемогти на виборах мера Києва, то тоді слід визнати, що такою ж мірою у України немає шансів на майбутнє.
 
Чорновецький, як відомо, впевнено переміг.
 
Мабуть для Юлі то був сильний удар. На моє уявлення,перемога Чорновецького мала б повністю переформатувати ставлення Юлі до суспільства, до свого політичного проекту, до обраної нею стратегії і стилю політичної діяльності. Але того помічено не було. Я гадаю, що на переформатування не вистачало сил.
 
Далі програш на президентських виборах, невдала спроба підняти суспільство на спротив Януковичу .. Далі початок нищення Януковичем реальних конкурентів на наступних виборах. Під мовчазну згоду не лише суспільства, а й опозиційної дрібноти .. Далі втеча з БЮТу грошових мішків .. без зміни характеру партії ..
 
Грунт під ногами опозиції поплив ..
 
Але Юля на ногах втрималася .. Юля завжди шукає дієві способи продовження боротьби. Вона прийняла до відома ту обставину, що суспільство не стало гравцем на політичній арені. Ну, що ж .. Залишилися країни сталої демократії .. і Росія, до речі, яка за збігом обставин стає чи не найбільш ефективним союзником Юлі.
 
Юля встигла нагадати про себе Європі і Штатам, вона зуміла гідно пройти тим шляхом принижень і тиску, яким тягли її, зв'язану, сатрапи Януковича. Світ побачив, хто в Україні є справжньою силою, з ким у майбутньому є сенс мати справу. Отже, в очах світу Янукович потрапляє в клас "невдах" і всі тепер чекають, коли цю невдаху випхають з Банкової.
 
Юля ж, що пересувається у просторі виключно у автозаку, є для світу більш вагомою політичною фігурою, ніж пан Межигірський, у якого є новий літак, новий гелікоптер і золотий унітаз.
 
І зверніть увагу - як цікаво влаштоване життя! Пару десятків наметів біля суду .. Пару сотен прихильників .. Вони стоять в оточенні тисяч міліціянтів, які могли б зачистити територію за лічені хвилини. Але не зачищають .. І ця композиція з протестантів і наметів продожує гуляти по сторінках і екранах як символ .. Як прапор, під який можна прийти і стати ..
 
© Карт [18.08.2011] | Переглядів: 2278
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати