для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Спасібо житєлям Донбасса... та сумському пройдисвіту


Спасібо житєлям Донбасса... та сумському пройдисвіту

                        
     "В напівтемній кімнаті у комині догоряє Буратіно, на ліжку розпласталася зґвалтована
     непритомна Мальвіна, висить прибитий гвіздками на стіні над ліжком Пьєро, на підлозі
     недбало розстелена  шкура Артемона. Поклавши на неї ноги перед комином сидить у
     кріслі Карабас-Барабас, в одній руці в нього сигара, в іншій - келих з коньяком,
     задоволено мружачись на вогонь він примовляє: "Нє, ну бувають таки іноді щасливі
      та вдалі дні!"
                                                                                             Анекдот
 
Українці, навчені кострубатою історією, звикли бідкатися. Мовляв, свині худі, дірки в кишенях широкі, генітальних отворів у жінок взагалі не розшукаєш, або москалі їх вкрали.
 
Воно таке вгодоване аж лисниться, щось у його нутрощах хлюпоче, наче сало своїй перемозі аплодує, третє підборіддя тисне на  клубок нервів, який нижче колін висить, як лантух з цьогорічною вдалою картоплею - а в очах невимовний сум обікраденого злиденного убоги. Непідробний, йопт! Такий переконливий, що навіть Всевидящий повірив би, якби не знав нас сім тисяч років!
 
Зважуючи на подібний маскарад розшукати найщасливішого українця - справа нелегка. Та керуючись принципом: дивись, хто рибку з’їв та на паровозику катається - вичленимо надщерблений шмат із цієї щільної брили убогих та засмучених.
 
Того, хто, як би не приховував свого щастя, всирається від його обсягу, не перетравлюючи, на кожному телеефірі.
 
Не будемо інтригувати читача, тримати язиком паузу, та називати декілька разів переможця виконавцем, як на "Голосі країни", аби приховати його стать, скажемо одразу: найщасливішу людину України звуть - Віктор Ющенко!
 
Щоправда, досяг він свого щастя підступним шляхом. Мабуть, підступність для сільських бухгалтерів це головний засіб не тільки збагатитися, але й досягти душевної гармонії.
 
Та сумнівність походження не робить щастя меншим, бо, як відомо: кесарю кесареве, а бику - бичаче.
 
Загальмованість мислення та світосприймальна недолугість не впливають на вишуканість підступних комбінацій пройдисвітів. Для їх успіху головне - досвід спілкування із собі подібними та вміння осоружним патяканням замилити людям очі відносно їхніх справжніх цілей.
 
Привівши Януковича до влади Ющенко довів усім, що не такий вже він і нікчема, бо є люди, які можуть розтринькати свій рейтинг ще в більш стислі строки, ніж він.
 
В тому, що за півтори роки правління, рейтинг президента Януковича падає стрімкіше, ніж рейтинг президента Ющенка за аналогічний період, можуть сумніватися лише ті, хто бачить життя із вікон президентського персонального гелікоптера.
 
І особисто для Ющенка це доводить обґрунтованість і логічність його перемоги у 2004 році. Бачите, я не найгірший!
 
А значить щастя - майже повні штани!
 
А щоби зробити їх зовсім повними, цей "підступний тип цивільної зовнішності та керівник неньчиної самодіяльності" передав, як естафету, колезі небезпечну розвагу.
 
Живучи у вів ком алягер, цей глечикосій та погонич телят зрозумів, що треба для повного щастя шерше ля лох та нацькувати на нього фам фаталь.
 
І такий тертий вугіллям калач, який має власну псарню підгодованих фамів фаталей, повівся на це і захопився забавкою аж занадто. З усім палом своєї палкої, як антрацитове багаття, душі.
 
(Спілкування із фатальними Ганною, Інною та Оленою розбестило Януковича, бо навчило його, що фамам фаталям завжди можна сказати:"тпру!", "місце!" Ось тут і крилася головна помилка! Бо для його кімнатних фамів фаталів фатальність то лише спосіб заробляти гроші, а для Тимошенко фатальність - то мистецтво! Самозакоханого художника не зупинить ані улюлюкання проплаченої публіки, ані посвист мочених яблук. Його може зупинити лише повне  ігнорування його мистецтва глядачами. Чого так і не зрозумів герой стадіонних кричалок).
 
А колишній сурогатний батько країни потирає руки та протирає глечики у своїй, залишеній йому двічі кинутим колегою, резиденції і посміхається прекрасній іноземці Катерині, як колись його духовний попередник посміхався у Тушині прекрасній іноземці Марині.
 
І має на те усі підстави.
 
Зараз вже не донецький стадіон освистує виступ президента Ющенка, а київській висловлює у традиційний спосіб своє ставлення до президента Януковича.
 
Можна розслабитися у задоволенні у Безрадичах перед комином із келихом коньяку від Жерара ( до речі, жодна світова зірка ще не назвала колегу Вітю своїм другом - теж у залік!)
 
Тому Ющенко заслужено отримує титул самої щасливої людини України!
 
Йому, на відміну від більшості народу, так багато для щастя потрібно! І він усе собі організував невтомною працею на благо себе! Повний пакет! Зробив усі належні кроки назустріч своєму щастю! Втримує за хвіст свого норовливого птаха і посміюється, дивлячись, як наступник намагається свою біду за косу утримати.
 
А прибідкуватому злиденному народу залишається лише пити "коньяк коньяк" та ходити на стадіон аби відвести душу.
 
З.І. Уявляю, щоби кричали герої казки Олексія Толстого на футбольному стадіоні про свого керманича Карабаса.
 

 

© С. Левитаненко [16.08.2011] | Переглядів: 3124

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook