для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Заведомо бесполезный совет для ЮВТ.


Заведомо бесполезный совет для ЮВТ.
Юлии Владимировне нужно записать и донести до масс видеообращение примерно следующего содержания:
"Любі мОї, останнім часом у менне з`явилось багато вільного часу не обтяженого справами. Я присвятила його роздумам, для того буцегарні і призначені (хі- хі) і чим більше я думала - тим очевидніше було, що це звернення якщо і не відкриє мені дорогу в рай, то камінь з душі прибере точно.
Я хочу вибачитись.
Вибачитись за свою недалекеглядність,  яка стала причиною багатьох моїх поразок. За пихатість, котра не давала мені дослухатися до багатьох мудрих порад мудрих людей і в результаті я, все і завжди робила по своєму, чим завдала великої шкоди собі і головне вам, українцям.
Вибачитись за свою любов до грошей, адже це я встановила середню сумму за місце в БЮТ в розмірі 5 мілліонів долларів (що якраз гарно влазять в коробку від системного блоку)), в результаті чого моя партія з омріяної кАманди порятунку України перетворилась у клуб "по интересам", в якому більшість складали покидькі і різного роду і профессійні "кравасісі". Я все бачила, все розуміла, але гроші затьмарили мені очі та разум. Як і всі жінки, я хочу гарно одягатись, як і всі люди, я хочу гарно відпочивати, як і вся наша "єліта", я люблю "расскинуть пальцы веером" щоби аж буржї засдрісно видихнули... Звісно це не виправдання. Випробовування грошима я не витримала.
І звісно, вибачитись за любов до влади. Заради неї, я була готова на будь що. Я загравала, я скаженіла, я брехала. Я казала казна- що..., одного разу, я навіть, ствердно відповіла на запитання журналіста з приводу можливості висадження яблунь на Марсі вже в цьому півріччі... (виродок))
Вибачитись також за обридлих усім, юлеботів (це мій винахід),та за зверхність, тому що я дозволила собі вважати, що армія цих мавп перед моніторами зможе поміняти Вашу свідомість.
Вибачте мене українці!
У мене перед Вами великий борг і я розумію його величину, докладу ВСІХ зусиль, щоби розрахуватись по максимуму.
Вірю в Вас, бла, бла, бла. Слава Україні!"
 
Такого нехитрого выступлуния было- бы достаточно что- бы в РАЗЫ увеличить количество людей под Печерским судом. Кто не верит? Такое обращение можно было записать и вместо той жвачки выложенной в день её ареста из которой самым запоминающимся и сильным было: -" я знаю що мене посадять".
Но мы все понимаем, -она ТАК, никогда не скажет. Почему? Хрен его знает. Наша Юля ВСЕГДА права, всегда всех умнее и милее и белее.
А жаль.
© Yarmann [14.08.2011] | Переглядів: 1827
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.5/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook