для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

НА БІС


НА БІС
Шановні читачі!
Прочитала Ваші коментарі до моєї статті «Спасіба житєлям Донбаса, а також Києва і Галичини». По-перше, всім дякую за Вашу увагу і висловлення своєї думки. По-друге, на мою адресу надійшли окремі прохання ознайомитись зі статтею В. Пселдонімова, про яку я згадувала. Тож хочу з дозволу вельмишановної адміністрації Дурдому і, звісно, зі згоди В. Пселдонімова ще раз розмістити його текст. На мою думку він заслуговує на увагу, бо дає вірний і чіткий аналіз сьогодення, висновки з якого, я гадаю, очевидні.
 
Деградація або Революція
Ситуація, що склалась в Україні не унікальна, скоріше банальна – перманентна зрада еліти (на цей раз Ющенка), пасивність народу (вибори українцями президентом Януковича – результат геноциду 33 року, який зруйнував їхню гідність) привели Україну до виникнення в країні антиукраїнської диктатури, яка затвердиться одразу після звинувачувального вироку ганебного судилища. В історії України подібне не раз траплялось – почитайте книжку В. Базилевського «Холодний душ історії», там це докладно описано. Однак є одна дуже суттєва особливість нинішньої ситуації, вона полягає в тому, що тепер на кону історичної шахівниці стоїть не доля держави Україна, а доля української нації.
Або бездержавне (в антиукраїнській державі) існування в ролі світового посміховиська-унтерменша – малороса холуєнка, або становлення великої політичної спільноти – українська нація.
Деградація або Революція

В. ПСЕЛДОНІМОВ
СЛАВА УКРАЇНІ!
© Fata@morgana [13.08.2011] | Переглядів: 2531

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook